Stressigt värre

Om en vecka åker jag och Diddi till Borlänge och till Peace & Love Festivalenn. Julia och hennes gang kommer inte förrän på onsdagkväll ungefär, så först blir det 48 timmar tillsammans med Diddi ensam.
Imorgon åker mormor och morfar till stugan, om det nu blir så.. förklarar längre ner.., så jag håller på att packa för fulla muggar eftersom mormor och morfar ska ta upp mina grejor till stugan.

Iallafall, jag fick reda på idag att mormor hade blivit påkörd, men hon var inte på sjukhuset utan endast vårdcentralen, så det är väl ett bra tecken I guess. Morfar sa att hon mådde bra men hon hade lite ont i höften. Mer om den hela tragedin vet jag inte, men ska träffa dem om några timmar.
Inte konstigt att det finns risk, och en stor risk också av att bli påkörd eftersom bilar och speciellt bussarna inne i stan kör som om de hade stulit fordonen.

Jag hoppas att det inte blir värre med mormor än vad det redan är, utan att hon bara hade änglavakt. Skulle nog inte klara av att både se henne halvkass och morfar som också inte mår helt 100.

Emma Stone i Easy A

 

 

 

 

Haha, asså jag dör xD

 


Att köpa ny mobil...

... är alltid lika svårt. Man vill ju ha en mobil som kan göra allt nu för tiden ju. En mobil som inte gör en missnöjd det vill säga. Men självklart vill man ju uppgradera sig från sin förra mobil, men då börjar ju det bli väldigt dyrt.
Sedan det här med att välja vilken mobil man ska ha. Det kan vara rätt lätt att bestämma vilket märke, men sedan finns det 58390 olika modeller.

Jag hade detta problem igår.. men jag blev iallafall nöjd med mitt val... tror jag. Jag får ju inte mobilen förrän nästa vecka kanske. Men allt som jag skrev tidigare gjorde jag igår. Valde en mobil som är bättre än min förra eftersom det är uppgraderingen och sedan att den var dyr också.




Extraknäck

Tänk er om man hade extraknäckat som Dj. Hade inte det varit grymt kul egentligen? Dock är det ju en rätt så dyr början då man först måste köpa massa högtalare och sånt mög. Men det hade ändå varit sjukt coolt att folk dansar till den musik man själv tycker är jävligt bra.

Jag brukar ju ibland ha med mig usb-minne med grym musik till fester. Och i början när man väl började festade hade man med sig skivor. Nu har ju Spotify tagit över världen och man spelar gärna via det på fester.

Nej men det dära med att vara Dj.. hm sjukt kul är det nog faktiskt. Sedan blir det ju rätt coolt om man är tjej och dj, eller hur?

RSS 2.0