Vad hände?!

Jag kommer ihåg när jag tittade supermycket på Disney Channel, när det precis hade kommit. Där var så många bra program som man längtade efter. Speciellt That´s So Raven. Gud vad jag älskade det. Var tvungen att hämta hem avsnitten för att titta igen och det var verkligen det bästa programmet med hästlängder. Sedan började Hannah Montana. Efter det kom det en massa andra knäppa tråkiga program som var icke-tecknat och hela Disney Channel, enligt mig, förstördes. Det var då jag slutade titta. Nu när man råkar slå på Disney Channel är det bara en massa "high-school" program med dåliga skådespelare, dålig handling som visas där som även är dubbat. Allt är dubbat nu för tiden.
 
Vad hände med världen egentligen? När jag var ung fanns där bra tecknade bra program med svensk tal så som Rasten, älskade det också. Varför ska man ha reality-serier med dubbat tal där allas röster är med i exakt alla program. Plus dem låter hur fåniga som helst. Nej, när jag får barn ska de lugnt få se Rasten, Quack Pack, Hos Musse och Kim Possible. Am I right?
 
 
 

Simsblogg

Jag skrev för några veckor sedan om att jag planerade lite att starta en Simsblogg. Och Tada! Det har jag minsann gjort med min kära kusin Diddi. Överaktiva är vi ju inte, utan kommer och går lite sådär som, precis som här. Man har ju ett liv också mer än att sitta vid datorn 24/7. Bloggen är inte helt 100% klar än, men fullt läslig. Så ni som spelar Sims och vill ha lite spännande nyheter och tips är det bara att kika in på Simtastic.blogg.se
 
 

Lite nattbloggning

Jag har varit "ledig", det heter ju inte så när man läser på högskola utan istället heter det att man har läsdagar/självstudier, sen den 20:e december och det har varit skönt att bara vara i lugnet. Fast mycket lugnt har det i och för sig inte varit om man inte räknar med den senaste veckan. Jag har under mitt så kallade jullov skrivit en vetenskaplig rapport på 10 underbara sidor (not) samt opponerat på en annans rapport, plus skrivit en rapport om den. Det har varit skönt nu sen årsskiftet att inte göra någonting utan att gå och lägga sig när man vill utan att tänka på att man har något att gå upp till dagen efter. Det har resulterat till att jag har vänt på dygnen så att jag går och lägger mig mellan 03-05 och går upp mellan 12-2 på dagarna. Fast lite ångest får man ju för att man slösar på dagarna bara sådär.
 
Snart är det dags igen att ta tag i skolan, men jag kan peppa mig själv med att jag har köpt snygga färgpennor att kladda ner mitt block med. Förra terminen använde jag mina överstrykningspennor hejvillt, men nu trappar vi upp ett steg. Åh, mina pennor alltså... helt underbara och för ynka 39 kronor. Sen är de kanske inte världens bästa, men vad fasen, 39 spänn är ju inte att gråta över. Jag har till och med valt ut vilka färger jag ska ha i pennskrinet. Japp, jag längtar lite... säger jag nu haha, men det är bara att kötta denna terminen och sen bara njuta av den härliga sommaren hoppas jag som kommer.
 

Senaste tiden

Sådär ja, då var både julafton och nyår avklarat. Har haft det supermysigt nu dessa två veckor, dock dragit på mig förkylning, hosta och en massa snor. Mmm, snor. Iallafall fick jag fina paket på julafton.. jag måste ha varit snäll i år. Det bästa paketet var nog en ögonskuggspalett med 88 färger som jag bara älskar. Trodde inte att jag skulle få den, men jodå. Har bara använt den en gång och det var på nyår, i en guldig ton som glittrade så härligt.
 
Nyår spenderades hemma hos Hanna och Emil då det bjöds på tre-rätters som var fantastiskt gott. Kvällen var mycket händelserik men inte med så mycket dans dock. Men men, jag tar väl igen det senare. Vid tolvslaget lyckades jag se tre raketer och var sedan upptagen med att kyssa min finis. Men jag lyckades ta fem fräcka kort på raketerna med kameran samtidigt som jag kysste Semir. Det kallar jag minsann och da för multitasking. Är lite nöjd där faktiskt.
 
Nu den kommande veckan eller tre ska jag bara ta det lugnt. Har några knasiga vita prickar i halsen utan att ha halsont?! Vi får väl hoppas att det inte är något allvarligt iallafall. Men detta kan vara den första gången på ett år som jag faktiskt lägger pengar på vårdcentralen för en god sak utan att gå dit och faktiskt veta att man har halsfluss men ändå måste betala 280 kronor för att få ett bekräftande från en läkare att "ja du har halsfluss".
Men men, nu ska jag återgå till att inte göra direkt någonting och ladda upp för både bio och utgång imorgon.
 
Puss

RSS 2.0