Partylicious and Fashion

Igår var det maskerad at Jonnas place, och idag är det fest hemma hos Hindis. Mm, mycket fest fram och tillbaka här på denna helgen ja. Imorgon blir det iallafall att göra klart det sista på engelskan och sedan öva på det. Usch, att ha ett föredrag om en galen designer på engelska är inte kul vill jag lova er. Bara för att ni också ska få en liten hum om vilken designer jag har valt och varför så tänker jag lägga upp lite utav hans kollektioner här.




Odd Fashion?


Gina Tricot loves Twilight

Gina Tricot har börjat sälja dessa två ursnygga tröjor som går i ett Twilightstuk. De är faktiskt jävligt billiga också, vilket vi gillar skarpt. 99 kr stycket är inte så farligt, ellerhur? Ni vet väl också om att man kan handla över internet på Gina Tricots hemsida? Om ni inte visste det, så vet ni det nu.

      


Helrätt inför Halloween




F
ör något år sedan såg jag en superbra film som heter Mothman. Det är innte omöjligt att ni kanske har sett den, för den är några år gammal med Richard Gere i huvudrollen. Iallafall vill jag tipsa denna filmen som en film inför halloweenmys. Den är lite halvläskig, tyckte jag iallafall, men jag kanske bara är känslig vem vet. Men kolla in denna filmen om ni inte redan har gjort det. Den är värd att se.


Visste ni att...

... Jum Jum i Mio min Mio spelas utav självaste batmanhunken Christian Bale. Jag satt vid Tv:n idag och läste i min nya VeckoRevytidning och där stod en miniruta om att Christian Bale spelade med i Mio min Mio. Självklart blev jag alldeles chockad och gick in på den bästa sidan som finns... imdb.com och hittade att jovisst, det stämde. Det känns mycket konstigt tycker jag iallafall.



Måndag

Sitter just nu i skolan... ja ni hörde rätt, jag sitter i skolan första lovdagen. Jag är inte riktigt frisk tänker ni då, men jo det är jag faktiskt... jag mår relativt bra. Anledningen till att jag sitter i danssalen just nu är för att jag och Sofie ska ha projektarbetesträning idag, och sen 11.10 är det dags för körlektion. Efter körlektionen har jag dötid i typ tre timmar innan Maria är tillbaka från sin jävla halka... mongobarn som hon är... det kvinnan är ju snart klar med körkortet ju. Iallfall ska jag hem och ta det lugnt, kanske slå lite på Martin som var dum i huvudet igår när jag skulle sova och satt och spelade dator med rätt högt ljud så det inte gick att koncentrera sig på sömnen. Jävla unge! Nej, nu hoppas jag att Sofie hon snart kommer... jag vill dansa nu!



Jag har städat mitt rum!






D
et behövdes misann en städning på mitt rum idag, eftersom jag började senare. Såhär fint blev det, och jag är nöjd. Skulle kanske dammat och sådant också, men det får vi göra en annan dag. Imorgon blir det att träffa Elias, fixa vår hemlighet om det nu går, köppa blomma till Christina, filosofi, psykologi och sen kalas. I love it!


He is back!

Min medelåldershunk kommer tillbaka till bioduken sommaren 2011. Synd att det är så långt kvar... men jaja, om ni nu inte har fattat det så kommer det en Pirates of Carabbean 4 film som kommer att heta On Stranger Tides. Jag måste säga att jag längtar som fan efter att se Johnny Depps geniala sätt att agera som Captain Jack Sparrow.



Årets julkalender...

... heter Superhjältejul och som kommer att blandas med superhjältar, superskurkar, äventyr, humor och en massa musik. Här får vi även möta supersnällasilversara och stålhenrik och superskurkarna som försöker göra livet surt för jordens barn. Alltså ärligt talat, vad är detta för något trams? Vi vet att under de senaste typ fem åren eller mer har julkalendrarna varit meningslösa. De har varken varit intressanta eller haft något bra och roligt budskap. Ska jag vara ärlig så tror jag att denna julkalender, liksom de senaste julkalendrarna, kommer att falla platt som en pepparkaksdeg! Vad tycker ni egentligen? Är detta något ni ser fram emot?


 


Tokio Hotel

Som ni kanske vet så har Tokio Hotel nyligen släppt ut ett nytt albym, Humanoid som det heter. Jag kan ju säga att det är ju dock hundra gånger sämre än deras tidigare album. Jag kan inte fatta att jag var så himla insnöade i Tokio Hotel innan. Det är ju fan pinsamt ju! För det första är Tom Kaulitz inte lika snygg längre. För det andra så är musiken mer elektronisk vilket inte är deras stil, tyvärr. Men men, där fanns en riktigt bra låt som jag gillade, och är Noice. Lyssna på den, den har faktiskt lite skönt gung i den.



Knivigt värre

Varför inte göra vardagen roligare när man lagar mat. Man kan köpa dessa coola knivar som ser ut som krokodiler, och gissa vad... man kan köpa i olika färger som ni ser här nedanför. En blå krokodilkniv hade ju varit ganska sött därhemma, ellerhur?






Roligare badstund!






Vill du ha en roligare badstund? Då kan du köpa detta som är "handdockor" som du kan leka med, precis som storfot i Janne Långben The Movie. Men, det finurliga är ju såklart att dessa dockor har skrubbig yta, så visst kan man skrubba sig också på dem med en massa flytande tvål. Hur kul låter inte det om du tycker att det är tråkigt att bara ligga ensam i badkaret.


Darin

Jag har aldrig tyckt om Darin... har alltid tyckt att han har gjort urkassa låtar med en mesig ton. Men hans nya låt som är en cover på Coldplays "Viva La Vida" är en mycket bra låt faktiskt. Där har han verkligen fått till det, och tagit en skitbra låt och gjort den till sin egen utan att få den mesig på ett negativt sätt. Har lyssnat på låten säkert tio gånger, och jag kan fortfarande inte släppa den ur mitt huvud. Darins jöng denna låten förra fredagen, på den första Idolfredagsfinalen, och det lät himmelskt. Vad tycker ni? Är den bra?



Tråkiga sladdar?

Tycker ni också att det är tråkigt och se alla typer av sladdar när man ska ladda kamera, mobil och mp3? Jag har svaret för att göra det lite roligare att titta på. Under denna "gräskruka" gömmer man sina sladdar och fula adapters. Ovanpå i gräset sticker man i produkten i sin laddare och under tiden de laddas vilar de gott på gräset.






Makka Pakka

Haha, en liten söt varelse som dansar sött och en man som sjunger makka pakka akka wakka.. bla bla bla. Söt sång och jag asgarvar som in i. My drug for the weekend alltså!


Till Maria

Detta klipp är till Maria, för detta är hennes numer one idol. Alltså Moto Moto. Denna låten är verkligen årets låt... man tröttnar aldrig, varken på fest eller i skolan då vi alltid lägger till frasen "The name is so nice, you say it twice". Moto Moto är så himla klockren bara, så jag tänkte lägga upp detta klipp till dig Maria min egna lilla Moto Moto.



Christina Aguilera - By Night






Christina är tillbaka med en ny parfym som heter By Night. Den släpps nu i oktober, eller ja den släpptes nog bara för några dagar sedan. Lätt att jag ska gå och lukta på denna parfymen, och om man har tur så kanske den luktar gott, och då kanske man kan önska sig denna parfymen i födelsedagspresent. Vad tror ni? Tror ni att den är något att satsa på?


Fräckt till Jul

Som ni ser så var jag inte nöjd med hur min blogg såg ut. Jävlar vad jag ändrar mig hela tiden haha. Nu ser den ut såhär, och nu kan jag faktiskt meddela att jag är nöjd, och jag skojar inte. Ja om man vill ha en lite mer fräckare jul så varför inte köpa dessa pepparkaksformarna från Lagerhaus. Vet dock inte om de är kvar, men skulle inte förvåna mig om de finns att köpa på andra ställen.


Lagerhaus

Jag har faktiskt bestämt mig att ungefär förvandla min blogg till en interiörblogg. Inte enbart, utan kommer fortsätta att skriva om mitt liv och så vidare. Här kommer det första interiör/pryl inlägget som är fräcka prylar från Lagerhaus. Jag älskar Lagerhaus, där finns alltid något för alla. Där finns saker som är klassiska, crazy och fiffiga. Ta en titt på detta, en sparbössa i form av katter, sött ju. Men bäst är ju ändå isformarna som har avtryck av löständer. Smarrigt värre! Hittade även dessa snygga matklockor... klassiska men ändå modernt på något sätt.







"Det luktar bajs"

Haha, var tvungen att sno detta klipp från Jullans blogg. Vilka diskussioner vi hade om den frasen halva sommaren i stugan. Nu har Jullan äntligen hittat klippet och jag kan inte sluta garva, och nej jag är inte kvar i kiss och bajsåldern. Det roliga är ju att på subtitletexten står det, "Keep away, she has the sickness". Haha alltså jag dör, det är precis som att det är "Fortsätt att gå för att hon luktar bajs" haha xD





Svenska Hollywoodfruar

Haha detta klippet hos Robins är bara så klockrent då de visar en parodi på när de svenska Hollywoodfruarna måste på i svenska vanliga hem, eller ja lägenheter. Det är riktigt bra spelat faktiskt, speciellt Agnes-Nicole. Haha, jag dör så fort jag ser detta klippet.




Fräscht till rummet...

Detta är vad jag har införskaffat mig på det heliga gubbdagiset no 2 (Claes Ohlsson) för en billig peng. Jag kände häromdagen att det kunde ju faktiskt vara riktigt bra att ha en anslagstavla som man kunde klödda på samtidigt som man skriver viktiga saker. Det är ju mycket roligare än att skriva i kalendern och sedan ser man det ju lättare än att springa och kolla i kalendern varje sekund. Jag är himmelskt nöjd med mitt inköp, och känner för att en spegel på rummet är nästa prioritering.



Musikgenre partylicious!

När jag och Hanna ska ha vår arton års fest så har vi bestämt att det ska finnas ett tema på festen, nämligen musikgenre. Man ska då alltså klä ut sig till någon musikgenre, tex. man kan vara en popprinsessa. Eller varför inte en rockare? Jag tror att jag har bestämt mig, och det är att vara hippie! Antingen det eller glamrockare... men det lutar mer åt hippiehållet.


Var du tvungen?

Jag gick in på min bilddagbok för en stund sedan och såg att jag hade fått ett meddelande då jag möttes av att en anonym hade skrivit ungefär såhär: Ville bara säga att du ser skitful ut. Hur kan du vara nöjd med dig själv när du ser ut som du gör. Jag bara tänkte jaha, jävligt moget att skriva något sådant då. På ett sätt bryr jag mig inte för jag känner att sådana personer som skriver sådana förolämpande saker till en som anonym är störda och har ingen fritid. Men på ett sätt känns det hårt att ta emot sådana ord. Nej jag är inte nöjd med mitt utseende, men jag gör allt för att kunna förbättra det. Jag kan inte hjälpa att jag blev född till att se ut såhär, så vad vill den anonyma personen att jag ska göra då? Det känns hårt att när man själv är medveten om att man inte är världens primadonna och ser ut som Angelina Jolie får sådana förolämpande ord kastade rätt in i ansiktet på en. Det gör varken saken bättre och dessutom gör man bara personen mer ledsen och får den att tänka mer på sitt utseende. Just nu orkar jag inte med sådana kommentarer eller personer, men det är något som alltid kommer att finnas inom mig eftersom som det är en förolämpning.




(Om man ändå kunde vara lika vacker som en nymf)


Snart studenten!



Igår provade klassen studentmössor, och när man stod där och provade dem förstod man att man verkligen ska ta stundenten nu i vår. Det känns overkligt att det snart redan har gått tre år, och att det är slut. Fast egentligen är det ju inte slut. Det blir ju en massa högskola och sådant efter studenten, men ändå att det är slut med att gå på den skolan, den linjen och att ha den klassen och de kompisarna. Jag börjar nästan bli rädd nu. Det känns som att jag inte är riktigt redo för detta. Jag känner mig så liten, och inte alls gammal nog att platsa in i den sisten som student. Usch nej! Samtidigt längtar man som in i på att stå där på "hövagnen" tillsammans med sin klass och björkris lagom knackad och skrika att "vi har tagitig studenten". Man längtar även till karnevalen och givetvis skattjakten också ju. Att klä ut sig som ett par stollar och supa sig under bordet (haha vilket bord?). Fan vad kul det kommer att vara om man sitter i matsalen på skattjakten och skriker ut sin lycka att snart är det slut, så att alla ettor och tvår i matsalen strirrar konstigt. Egentligen kanske det inte är så himla fel att ta studenten. Men gud vad jobbigt det kommer att kännas med all planering och panik, men härligt för att man kan se det som ett slut på ungdomsvärlden, och att man tar ett kliv in i vuxenvärlden.


 


Födelsedagspresent...

Snart är det inte långt kvar till min födesledag, och det känns som att jag börjar få lite panik med vad jag ska
önska mig. Jag har en sak, som jag tänker önska mig, men som står ensam på min tomma födesledagslista. Det är ett fint armband, som jag inte tänker berätta vart man köper det, eller vart det står för. Hemlis! Ni kommer såklart att få reda på det senare, men från nu så är det a secret. Har ni några tips om vad man kan önska sig till sin födelsedag. "Flyttahemifrånsaker" är ju alltid något som kan vara med på listan, jo jag vet. Men något mer intressant? Just nu får jag halvpanik när jag tänker på vad ni mina kompisar kommer att köpa till mig. Ja, inget pinsamt säger jag bara, som en dildo! Mina föräldrar kommer att vrida huvudet av mig fem gånger om, och sen fem gånger tillbaka. Snälla hjälp mig med vad jag ska önska mig i födelsedagspresent!








Filmtips inför helgmys...

... är The boat that rocked. En komedifilm som handlar om en radiostation (Radio Rock) som sänder rock och pop 24/7 ute på en båt i Nordsjön. Där har vi en massa knäppa DJ:s med härliga kommentarer och personligheter. Under detta ljuva 60-tal är det många "pryda" människor som inte gillar Radio Rock, och gör allt för att sätta stopp för radiokanalen som har skapat en gyllena era runt om i England. Hur ska det gå för dem? Kommer de att sjunka? Eller kommer de att fortsätta att flyta uppe på toppen? Mitt betyg för denna härliga film är:

J J J J J

Fem J, av fem möjliga, vilket är ett stort MVG+ till den här filmen, som regissören Richard Curtis har skrapat fram, som tidigare har gjort Fyra bröllop och en begravning, samt Love actually. Om man gillade de förra filmerna, rekommenderar jag denna filmen starkt!





New Design..

Ja som ni ser så håller jag på att göra om min blogg... igen. Har lite tekniska problem just nu, men vi får se hur jag löser det, om jag gör det. Väntar även på en header, som Diddi eventuellt ska göra åt mig. Bloggen kommer nog inte att bli klar förrän om några veckor, så ursäkta mig om den ser slarvig ut.


Helgen..

Ja, på grund av vårt härliga stormväder som har varit under helgen, resulterade det till att hela Tele2:s internet laggade. Antagligen på grund av någon störig ledning som blåst omkull. Men nu är jag back on track igen. I fredags var det en lugnt kväll. Tittade på idol och annat smått och gott. På lördagen var det dags för maskeraden. Blev först stylad hemma hos Diddi i ca fem timmar, varav vi färgade hår, sminkade mig och fixade håret. Festen slutade lyckligt.. synd bara att det gick så snabbt. Ett och två och tre var kvällen slut och nu måste man vänta ett år till. Dock ska ju jag och Hanna också ha som en liten "maskerad" fest, eller ja.. musikgenreutklädnad på vår 18 års fest, som jag måste ringa och checka snart. Igår var det som sagt inget internet, och man känner sig verkligen handikappad alltså!


Dålig uppdatering

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med den andra bloggen.. att kunna få en någerlunda bra start, så det är därför jag har varit inaktiv här. Jag lovar att jag ska skärpa mig nu! Och försöka föra en godkänd header, vilket jag egentligen inte orkar. Idag har jag köpt hårfärg, vilket verkligen var på tiden. Har viljat färga håret sen innan jag åkte till Grekland, så det är ett tag sedan. Har även köpt en "tiara" som egentligen ska vara till barn. De tiarorna de hade på glitter kostade ju en förmögenhet, så jag gick ifrån med en tiara rikare, men femtio kronor fattigare - vilket är ingenting jämfört med 250 kronor som de riktiga tiarorna kostade. Imorgon gäller det att sätta på sin charm och sexyness!
xoxo





RSS 2.0