I am not a belieber

Nej, Justin Beaver, oj förlåt, Bieber har aldrig varit något för mig. Kände redan från start att det var verkligen ingen musik eller man för min smak, sorry. Men Will.i.am är ju hur skön som helst och har gjort många bra låtar så väl tillsammans med Black Eyed Peas som solo. Nu har han plus Justin Beaver.. attans, Bieber gjort en låt tillsammans. Den är faktiskt bra, men det är nog bara för att det inte låter som Justins vanliga smöriga fjortis låtar utan att det är mer party-musik det här. Tyckte videon var hur kul som helst iallafall och även anledningen till att jag lägger upp den.
 
 
 

Praktik

Ja, det händer inte så mycket i livet just nu förutom att vi har praktik. Jag är på samma ställe, alltså i Vä (nära och bra) som jag var i höstas. Vi har nu praktik i fyra veckor, och jag har snart om två dagar avklarat två! Det är så mycket mer krav nu denna terminen, och då är det ju bara termin två. I måndags hade vi besök från högskolan då en utav våra lärare från i höstas (plus den mest seriösa) kom och skulle kolla på oss. Jag skulle då hålla en aktivitet som hon skulle granska och sedan hur jag var med barnen då vi hade fri lek efter samlingsaktiviteten. Jag fick väldigt mycket bättre respons än vad jag väntat. Jag hade väntat, eftersom hon är så seriös och kompetent denna kvinna, att hon skulle såga mig med en motorsåg typ. Men icke! Hon var tvärtom, helt amazed faktiskt.
 
Det är i sådana stunden man vet att man har gjort ett rätt val inför framtiden. I och med denna praktik resulterar det till tidiga mornar! Börjar halv 8 varje dag förutom på fredagar då jag börjar 7, och sedan ska vi vara där i 6 timmar för att arbeta. Det är egentligen när man tänker efter hur soft som helst. Jag menar jag slutar ju 1 varje dag förutom på fredagar då jag slutar halv 1. Livet som student är tufft, men det är också jävligt bra då man har lite flextider, är lite ledig då och då och samtidigt oftast inte går heldagar i skolan. Yepp, så ser mitt liv ut just nu, att gå upp mellan 6 och halv 7 varje dag i fyra veckors tid. Man kan ju hoppas att man blir en morgonmänniska efter detta.
 

RSS 2.0