No relax

Sitter just nu i Ljungbyhed och hos Philip där vi har varit sen i söndags kväll. Men redan en vecka innan det var det full rulle på Rickarums Bya Teater då låttexter skulle pluggas in, regin skulle sitta och såklart sångrösten skulle hålla. Dock kan jag ju inte direkt säga att min sångröst är den bästa, men jag gjorde mitt yttersta.
 
Så, denna veckan i Ljungbyhed har vi hunnit med att spela ett nytt spel. Man ska sköta sin egen bondgård så man måste alltså harva, så, bespruta och tröska helt själv. Ett riktigt roligt spel om man har det tråkigt, men sen är det samtidigt också ett evighetsspel, men vafan! Vi har också hunnit med att köra lite fyrhjuling och fiskat upp lite kräftor.
 
Imorgon är det dags att förflytta sig till nästa ställe, nämligen Stockholm. Vi ska upp till Jens och bo där över helgen eftersom Semir ska ha konsert tillsammans med Thomas. Det ska bli kul och spännande att träda in i härliga Stockholm. Jag vill också till Ullared då jag såg på deras blogg hur mycket fina kläder och VÄSKOR!! de fått in. Men det får väl bli till hösten eller någon annan gång då man kanske känner sig rik.
 
 
En finfin bild på hela gänget från augustikonserten.
 

Konsert

Långa dagar har det varit och så fullt upp med att plugga texter, regi, städning och bara att vara på teatern. I helgen är det dags för kanske den sista augustikonserten för Rickarums Bya Teater. Jag tycker det är sorgligt, jag som precis har kommit in i det hela. I varje fall är jag djupt chockad över mig själv eftersom jag ska stå på scen och sjunga i år. Förra året var det dans då jag även stod för koreograferandet, men i år är jag med i rätt så många nummer som "sångerska". Bilder kommer att dyka upp under veckan så fortsätt kika in hit.

RSS 2.0