Och så börjar det igen...

... skolan då alltså. Är faktiskt inte så nervös, men det kanske kommer imorgon. Dock känns det inte som att man ska börja skolan imorgon efter ca elva veckors ledighet. Vi får väl se hur det blir med bokläsning och så vidare. Har tre av fyra böcker hemma nu, men jag ska hämta ut den fjärde boken imorgon.
Wish me good luck for tomorrow!

Fresh And New

Just nu sitter jag och funderar på en winter/fall-design till bloggen. Men det är så mycket man kan göra, och det finns så många bakgrunder man kan ha, även fast ingen har riktigt skrikit: yes, pick me!
Vi får väl se om jag kommer på något och hur allting löser sig.



From Forever 21


Vampires Sucks

Twilighthysterin har inte slutat utan blir bara värre och värre. Det jar blivit så allvarligt att man har gjort en parodifilm av Twilightsagan. Vampires Sucks är en parodi av både Twilight och New Moon, och faktiskt har de fått med i princip alla soundtracken från både Twilight och New Moon. Dock inte på samma ställen som i orginalfilmerna.

Två kända ansikten fick man också se i filmen som man har sett från till exempel Disaster Movie, Mad-Tv och Meet The Spartans. Det var Ike och Crista som ni säker känner igen om ni har sett skämtfilmerna som står i meningen innan. Av någon konstig anledning är de alltid med i skämtfilmer. Filmen var, ja rent ut sagt under mina förväntningar. Den var också bara i en timme och sexton minuter vilket är väldigt kort för en "långfilm".

Allting kändes bara så himla löjligt i filmen, men vissa scener var väl något att skratta åt, men det var det.

Av fem möjliga J ger jag:





På bilderna ser ni Ike Barinholtz och Crista Flanagan.


Körkortsteori

Sitter just nu hemma hos André och förhör honom på körkortsteori med de lappar jag själv övade mig på då när jag skulle ta körkortet. Där är en massa lappar, of course, men det faktiskt bra. Känns konstigt att repetera sånt här igen, även fast det är bra för man har glöm en del saker. Man skäms faktiskt för det, men så är det och jag är nog inte ensam här i världen.

Hoppas att han klarar det nu så att han har det gjort!


Prince of Persia: The sands of time

När jag hör Prince of Persia så är det enda jag kan komma ihåg ett datorspel som min lillebror har och som han brukade spela. När jag såg att Prince of Persia skulle bli film tänkte jag att den kan nog bli superbra. Nu har jag sett filmen och jag säger bara wow.

Jake Gyllenhaal som har huvudrollen har en speciell plats i mitt hjärta för alla hans filmer han har gjort. Speciell The Day After Tomorrow där han är mumma. Filmen håller en intresserad hela tiden, och faktiskt innehåller den en del sarkasm och humor vilket jag älskar. Det är svårt att hålla blicken ifrån Jake men även för Tamina's (som är en prinsessa och som håller sig vid Jake's karaktär hela filmen.) hår.

Musiken är extremt bra och specieleffekterna likaså, och betyget... ja varför inte fråga Jake?


 

 

Jake har talat och visst blir det fem J:n.

 


Charmiga höstskor


Ny Knarklåt

Har faktiskt inte lyssnat så mycket på denna låt, förutom på tv:n. Men jädrar, det är hur bra som helst. Det är typ A-ha + Muse.


 


Fyra nya familjemedlemmar

Jag har införskaffat mig fyra nya bebisar till min nagellackskollektion. Just nu har jag ca tio färger tror jag av märket Depend. Anledningen till varför jag köpte dessa kanske lite mer deppiga färger är för att det är otroligt snyggt, men det är även det senaste. Jordnära färger med en blandning av naturen är det som man ska ha på sina naglar.



17 Again

Igår tittade jag på 17 Again och blev faktiskt positivt överraskad. Jag har alltid tänkt att usch nej inte Zac Efron, han är ju så löjlig tack vare High School Musical. Jag har ju alltid varit mer Robert Pattinson än Zac Efron. Men i denna filmen är han humoristisk, ser bra ut och spelar bra. Jag tycker att filmen var spännande, rolig och man ville fortsätta att följa filmen. Mitt betyg för filmen av fem möjliga J är:





Filmen är faktiskt värd att titta på även fast den kan verka barnslig och löjlig. Men den har ett budskap bakom det hela och som gör att filmen charmar oss.





Veckans Låt

Det finns egentligen inte mycket man kan skriva om denna låt, mer än att den är förjävligt bra, mysig och självklart ett stort plus för att den är ett soundtrack till Eclipse.


 


Not black and white, it is black and pink!




Älskar denna klänningen. Den får en att känna sig så... elegant på något sätt. Och billig var den ju också, eller ja det kunde ju varit värre.

399:-
Nelly.com




Hotties

Är det någon som instämmer eller verkligen protesterar?





Cirque Du Freak - The Vampire's Assistant

Tittade på The Vampire's Assistant igår och vill berätta att den var helt okej faktiskt. Filmen handlar om Darren som har allt i sitt liv. Han är populär, har bra betyg och är lydig som få. Men hans kompis Steve som är bråkig och gillar att utmana ödet får Darren att bli oansvarig.

Båda två skolkar en dag från skolan och får reda på att en ny cirkus kommer till stan, då de planerar att gå på den. Men cirkusen är allt än vad de förväntade sig då det är "missfoster" som är med i cirkusen. En utav dem är Larten Crepsley som är vampyr och som gör Darren till sin vampyrassistent.

Mitt betyg för filmen av fem möjliga J är:








Goldfinger (Almost)

Beyoncé var startskottet till guldiga naglar. Detta är inte ett nagellack utan plastfolie som värms upp för att sedan läggas på nageln.
Plastfolien kan vara i vilken färg som helst och som värms upp under en lampa och som man sedan tapetserar på nageln.









White is the new Black

Många har idag färgen svart som pryder deras naglar. Om man tänker efter så har det modet hållt i sig ett tag. Men varför köra på det som var inne igår och inte det som är inne nu. Vitt nagellack är extremt hett enligt mig men även ovanligt. De färger som folk använder mest är röd, svart och rosa. Våga använda mer färg på naglarna och mer annorlunda färger. Like me!





The Karate Kid

Igår såg jag The Karate Kid med Will Smith's son och Jackie Chan. Herregud vad bra den var, det var helt otroligt. Hittade den på TF (förkortning) och den hade till och med swedish sub, så det var perfekt. Riktigt bra kvalité var det också. Men du, detta är en film som man bara måste se! Där är fräcka stunts, bra musik och en underbar handling.

Mitt betyg över filmen av fem möjliga J är:




Helt grymt bra! Så glöm nu inte att se filmen redan ikväll.





Mina nya pumps

Glömde att skriva också att jag köpte nya pumps. Gissa hur mycket de kostade? Okej, jag säger det då. 50 kronor, det är ju ingenting, eller hur?! Ett annat plus är att jag kunde inte ha 40, så jag fick köpa 39:or, och hoppas att de töjs ut lite. Det enda som klämmer är tårna, men det är rätt trångt där också så. Men jag älskar dem.




Jepp, de är lätt godkända!






Tänkte att jag kunde lägga upp de få bilder jag faktiskt tog från Ullared.

Det senaste - Kilklackar

Igår när jag och Sofie var i Ullared hittade vi ett par fucking assnygga skor som har kilklackar. Jag sa till henne att jag hade hittat ett annat par som också var superheta och hade beslutsångest om jag ville köpa dem istället. Så jag tänkte lägga upp bilden på dem så att du Sofie kan se dem.

Men jag tror att jag ska köpa dem skorna från Scorett istället. De hade sin charm, men ja usch.. beslutsångest. Det skiljer bara 50 kronor mellan dem, så what the hell.



Sko från Skopunkten.com

 


Ullared

Kom hem för ca en timme sedan och är helt slut efter att ha varit uppe sedan 05.30 imorse. Det var grymt kul på Ullared, men även grymt mycket folk. Jävla kärringar som ska komma och köra över en med vagnen. Släpp sargen! Blev dock lite besviken på Ullared då jag trodde att jag skulle hitta en massa partyklänningar och annat. Jag hittade en jeansklänning och that's it. Snark alltså. Men jag köpte två stycken cpsnygga väskor iallafall, så det kan man inte klaga på. Men tv var där iallafall, men inga kändisar sågs till.

Jag vill tacka Sofie för detta äventyret med allt från att brotta oss fram inne på Gekås bland kundvagnskriget, vår smygoperation då vi skulle hänga tillbaka kläder till den dära automatiska rullbandssaken vid provrummen även fast vi egentligen inte fick. Och självklart den snygga tutningen när vi satt i bilen. Love på det alltså.

Sedan får man inte glömma Sofie's mamma och moster som har varit ett radarpar, precis som de dära två tanterna som var med i tv-serien Ullared, ni vet dem som bara skrattar, skrattar och skrattar.




RSS 2.0