Och så var jag inte vis längre..

06.05 var tiden då jag, mor och far gick upp för att klockan sju åka till Lund för att ta ut min visdomstand (som icke hann växa upp). När vi kom dit fick vi åka upp en våning och sedan fick vi alla tre ta på oss sådana fula rockar, hårplast och plast för fötterna.. gosh så snygga vi var.

Efter det fick vi gå in i ett rum som verkligen såg ut som ett operationsrum, och jädrar vad jag fick panik. Jag hade inte riktigt väntat mig det. Jag fick sätta mig på stolen och då skakade jag som ett aspelöv. Jag fick min bedövning som stack till lite, men var inte så farligt. Medlet som är i är dock värre för man känner när det sprutas in och sterialiserar allt.

Efter det fick jag ett skynke på mina bröst som täckte ner till benen och sedan en som var för huvudet så att bara näsan inte var täckt. Benen skakade sönder men de var supersnälla med mig så jag försökte att inte tänka så mycket. Efter det kom övertandläkaren som skulle operera mig och tryckte med något vasst på tandköttet, vilket jag förstås inte kände. Tack gode gud för det.

Efter det gjorde de ett snitt - smärtfritt
Började greja en massa och jag vet inte riktigt vad de gjorde men - smärtfritt
Började borra i tanden för att antingen göra hål i den eller att dela sönder den - tårar + smärta (skala 5 av 10)
Började gräva och hålla på - smärtfritt
Tog ut tanden - kände inte ens det
Sydde - smärtfritt

Äntligen över! Detta är nog något av det största jag har gjort i mitt liv, och jesus vad nervös jag var. Men nu är det över, och fick en god nyhet vilket var att de inte ska ta ut den andra tanden (om nu det fortfarande håller i sig vilket jag hoppas) förräns på operationsbordet då de tar bort  visdomständerna som är där uppe.


Egen musik i Sims 3

Man kan faktiskt lägga in egen musik till sims 3. Man kan även göra det på sims 2, men jag tror att det är krångligare och eftersom att sims 3 är mer aktuellt så berättar jag hur man gör.

Först går man in på sina dokument och efter det går man in på Electronic Arts. Sen klickar man in på en mapp som heter Custom Music där de låtar som är med i spelet finns. Efter det är det bara att ta sin favoritlåt och klistra in i mappen. Det måste dock vara en Mp3 fil. Starta upp spelet och sedan går du med din sim till stereon och väljer egen musik och då kommer din musik förhoppningsvis fram. Musiken är slumpmässig så alla vet.



Mysig låt

Har typ knarkat denna låt hela sommaren, för den är så jädra mysig. Låten är ett soundtrack från Legend of The Seeker. Mys, Mys och ännu mera mys på denna låt.


 


Det är ju så bäst!

I år i Norrland har det bara handlat om Meet The Spartans hela tiden. Jag tänkte visa er vad för någon scen vi hela tiden har sett om, sett om, sett om och sett om. Det som vi har gått och gjort runt på skäret är att härma Britney Spears när hon sjunger "Goo Goo Gaga Goo Goo Gaga *andas på barnet". Det andra är när samma tjej som spelar Britney spelar Paula Abdul och klappar med händerna ovanför huvudet.
Förlåt för den superkassa videon, men det var den bästa jag kunde hitta.


 


Äntligen Hemma

Nej, jag menar inte programmet äntligen hemma, utan att jag är äntligen hemma. Resan ner har gått superbra, och jag har sovit den mesta delen faktiskt. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske spela lite sims 3. Senare i veckan som kommer händer det en massa saker, både positiva och negativa.
Jag ska träffa Sofie en dag och Elias en annan dag. På torsdag ska jag till Lund för att dra ut min ickeuppväxta visdomstand, fy fan för det alltså. Och sedan från torsdag till söndag ska jag till en stuga där jag ska spendera min tid tillsammans med Sofie och Maria.


Sluttampen

Nu känns det verkligen tomt här i stugan. Ida, Erik, Cathrine och Kenneth åkte hem igår och nu är vi bara sex personer kvar här. Men hey, vet ni vad... på lördag är det min tur. Då blir det att sitta i en bil 80 mil till Stockholm för att sedan bo på hotell där. På söndagen kommer vi hem någongång på seneftermiddagen skulle jag väl tro.

Imorgon börjar en festival som heter Trästock i Skellefteå som ligger åtta mil härifrån. Julia ska dit och jag är supersugen på att också följa med. Den är gratis faktiskt, och det enda som kostar är campingen. Vi får väl se hur det blir, för jag hatar ju att ligga i tält. Ska flörta med Ludvig en smula och locka dit honom för att se Sonic Syndicate. Jag vet att han har dem på sin iPod, men själv hatar jag dem.




En snygg vimmelbild på Julia.

Grattis & Shopping

Igår var jag, Julia, Mor, Far, Martin, Cathrine och Erik i Umeå för att shoppa. Jag och Julia gick för oss själva den mesta delen, och oh-boy vad jag älskar rea. Jag köpte en massa kläder på rean förutom två plagg som var en basebolljacka från Gina Tricot (Det enda jag köpte från Gina) och sedan en stor, mysig och rosa stickad tröja.
Jag köpte nio plagg, så nu känns det som att man inte kan shoppa mer för det här året... eller?

Jag var även fylletaxi igår till mormor, morfar, Bert och Anita som var fulla och glada efter en fest med deras kompisar. Det var spännande att sitta och köra med fars mobil som gps. Fan vad jag hatar gps:er. Typ fem meter innan man ska svänga vänster säger gps:en: "Sväng vänster". Eh jaha?

Idag är det Sofie's födelsedag, och ville skriva några rader till henne.
Vi har inte träffats på tre veckor och två dagar vilket suger för jag saknar henne übermycket. Men vi har snackat i telefon iallafall två gånger vilket har varit skönt. Det är skönt att höra en känd skånings röst efter en massa veckor med norrlänningar, jo men visst - ord och schjupp ljud.
Ett stort grattis till dig gumman, och vi ses när jag kommer hem.





Hemlängtan

Jag har varit här uppe i stugan nu i två veckor plus en dag. Och jag börjar känna hemlängtan just nu, faktiskt. Jag vill hem, umgås med alla kompisar innan man börjar på högskolan som jag faktiskt kom in på. Det känns som att det blir så lite tid att göra så mycket som man vill nu innan allvaret börjar igen.
Jag ska försöka tjata på mina föräldrar, men mina kusiner och deras föräldrar åker hem någon gång nästa vecka vilket hade varit helt perfekt för mig! Ska se om man kanske kan flörta till sig en plats i deras bil, även fast det blir lite trångt.




En mysig bild från sköna Norrland

Sun, Sun and Sun

Sitter ute på bron nu med parasollet uppe för att kunna se vad jag skriver på datorn. Idag är det riktigt nice väder, vilket det var igår också. Igår låg jag och Julia och pressade nästan hela dagen vilken resulterade till att jag brände mig rejält. Auch, det gör ont! Idag är brännan mindre men har ändå hunnit sola lite rygg idag eftersom den är vitare än vad jag är framifrån. Jag har nästan också precis kommit hem från Andra Varvet som är som en second hand bod med en massa möbler, filmer, mattor, lampor ja allt! Jag, Julia, Erik och Martin var där och köpte glass och sedan gick ner till hamnen för att ta kort och äta upp glassen.

Det jobbas för fullt här på skäret då vi gör en ny sovstuga i vår bod.. så mor, far, morbror, moster och mofar jobbar flitigt varje dag.

Jag skulle bara skriva några rader här, och glöm inte att ni får smsa och ringa hur mycket ni än vill.




En härlig sommarbild på Ash.


Förebild

Jag har tänkt mycket på om man i sitt liv har någon förebild. En förebild som man tar inspiration efter när det gäller klädstil eller något annat. Jag har funderat på om jag har någon förebild, en bild som jag skulle vilja vara på. Jag kom på att Ashley Greene är en sådan person som finns väldigt nära mig när det gäller klädstil. Men jag tänkte även på Kristen Stewart som även hon inspirerar mig mycket.

Har du någon förebild?



 


RSS 2.0