Ladda ner till ditt Sims

Om man som mig älskar att bygga och inreda i Sims så kanske man känner att man vill ha lite snyggare möbler. Jag är sån som måste ha nerladdat till Sims, dvs hår, smycken, möbler, kläder, hus ja allt faktiskt.
Jag har två sidor som jag använder mycket när jag ska ladda ner något. På båda två behöver du vara medlem, men det är inget svårt och det är 100% gratis att bli det.
 
www.livingsims.net
 
Detta är en sida som jag älskar då du kan gå in i forumet och därefter klicka dig vidare och få en kategoriserad lista med olika nerladdningar. Till exempel Kitchen, om du klickar in där kommer du få se olika kök och under bilderna kommer där finnas länkar till den hemsida som du kan ladda ner köket från. Alla möbler/sets är inte gratis, och på vissa hemsidor så vill inte nerladdningarna fungera, inte när jag har försökt iallafall. Men där finns mycket snyggt ändå man kan hitta.
 
www.thesimsresource.com
 
Denna sidan är det lättast att ladda ner från du då går in under downloads och sedan väljer sims 3. Därefter kommer du kunna välja exakt vad du vill ladda ner, om det är simmar, kläder, hår, möbler eller hela sets. Dessa har alltid fungerat för mig när jag har laddat ner något från denna sida.
 
Ett tips!
 
Ibland när du laddar ner hus, alltså lots från någon sida till exempel från någon av de jag har skrivit ovanför så får man om man väljer redan möblerade hus, mycket möbler, och många gånger så är det möbler som kostar pengar egentligen om du skulle laddat ner det för hand.
 
 

Ice Cream

Glass för mig är en favorit. Jag gillar kulglass lika mycket som mjukglass. Sorbeter är läskande gott och gelato är en smaksensation. När vi har glass hemma, som nästan alltid är vaniljglass brukar jag alltid strö oboy över det, blanda ihop det så det blir en mjukglass-sörja. Det låter kanske inte så gott, men det är riktigt mums.
 
På vissa ställen där man kan köpa mjukglass har de så att man kan doppa mjukglassen i oboy-pulver. Detta är samma sak, fast det blir en mer blandning av det hela så att hela glassen blir omrörd i oboy. Om ni inte har testat detta hemma tidigare, så gör det.
 
 

30/8

Sitter ensam i sängen i Semirs hus och Tor har precis slått sin hammare ett flertal gånger. Åska för mig är inget jag är superrädd för, om jag inte är utomhus, då får jag panik, eller om jag är ensam. Jag kan tycka det är rätt mysigt med åska faktiskt på kvällar/nätter då man kan gosa tillsammans med den man älskar. Men nej, på dagarna funkar det inte.. man blir så distraherad och iallafall jag vågar inte ta mig någonstans då.
 
Hanna och Emil ska flytta till hus, så jag och Semir var där i tisdags och checkade läget. Det kommer verkligen bli superfint när de får ordning på allting. Det är mycket som ska fixas och donas, men en del saker får man lägga åt sidan tills ekonomin och orken är stabil.
 
Jag saknar också att spela Sims. Nu när man ser Hanna och Emil pyssla på ett hus, blir man själv sugen på det. Men kanske inte att själv bo i ett hus och dona, utan jag nöjer mig med Sims sålänge. Vi har pratat om att ta hit min dator, eftersom jag alltid är hos Semir, och sover alltid här. Jag använder den inte hemma ju, inte ens när jag är hemma. Vi båda två håller på att bygga vårt drömhus, ja geeky, jag vet.. men ändå riktigt kul att man kan göra något sånt tillsammans med varandra.
 
Nej, nu får jag be till Gud, Tor eller någon annan att det ska sluta åska, eller iallafall dra iväg och att regnet ska sluta ösa så jag kommer hem någongång.

Mr Brown

Ända sedan Chris Brown släppte sin första låt har jag alltid haft en liten crush i honom. Visst han är söt och så, men det var inte riktigt på det viset jag menade. Han dansar som en Gud och har alltid gjort faktiskt. Men en video som slog mig till häpnad är hans nya Turn up the music. Mr Brown är känd för sin egen typ av dansstil då det är snabba och små rörelser oftast med fötterna och benen, samt även mycket hopp fram och tillbaka. I hans nya video kör han samma sak, men även lite futuristisk Michael Jackson. Titta och njut!
 
 
 

22/8

Idag är det sex månader sedan jag och Semir blev tillsammans. Vi har hunnit med mycket under detta halvår och det känns så konstigt att säga att et redan har gått sex månader. Jag har aldrig förr haft ett sånt här långt förhållande tidigare, och inte heller ett sådant här bra förhållande.

Under dessa sex månader har vi hunnit:

Göra en dansduett tillsammans med varandra.

Bo samboliv först i fem dagar i mars, sedan två veckor i juli och nyss tre veckor i augusti.

Ha en minisemester tillsammans i min sommarstuga i Norrland, två gånger faktiskt!

Skicka underbara kärleks-sms till varandra som fått båda två att gråta.

Detta var bara lite av så mycket vi hunnit med under ett halvår. Ack så kär jag är. Det är nästan så att hjärtat hoppar ut ur mitt bröst för att ta några danssteg på golvet. Jag älskar dig baby!

Äntligen lugnt

I tre veckor i rad har jag och Semir varit på teatern och planerat, koreograferat och fixat inför augustikonserten för år 2012. Nu i helgen körde vi fyra föreställningar, och alla gick riktigt bra. Lite ledsen i ögat blir man när man vet att allt slit, allt roligt och allt trams är slut för i år. Vi får väl se om det blir något nästa år. Det hoppas jag verkligen, för dessa tre veckor har varit så roliga. Men en fördel med att allt är slut nu är att man kan koppla av och återställa kroppen och förbereda den till skolstart som sker om två veckor. Det ska bli kul och spännande, men samtidigt så kommer det bli tufft med allt plugg och allt annat som man ska hinna med. Men jag har en känsla av att det kommer att gå superbra ändå!

RSS 2.0