FÄRDIG!

Nu är äntligen min och Julias blogg färdig för er som inte har hunnit uppfatta det. Den blev superhet, och vi båda är supernöjda med den. Så från och med nu kommer allt som innefattar Twilight att flyttas till The Twilight Saga bloggen. Besök den, sprid den vidare och givetvis, kommentera för faen!
Här har ni den: http://thesagaoftwilight.blogg.se





Make-up store

Idag fick jag höra av Maria att hennes kompisar hade gått till Make-up store och sagt att de hade ett projektarbete och de ville använda deras smink i deras projektarbete. Då fick de ta vad de ville gratis i affären. Hur soft är inte det då. Tänk om jag och Sofie hade fått göra det och kunnat sminka oss, plus våra meddansare supercoolt till vår föreställning. Det hade varit superkul och supercoolt.
xoxo





Hur ska jag ha det?

Börjar få lite panik just nu med hur Diana ska styla mitt hår på lördag till maskeraden. Förresten ja har jag anlitat henne till make-up, färgning och styling, så det blir nog bra. Men hur fan ska jag göra med håret? En älva ska ju ha långt lockigt hår, men jag har ju inte det. Eller ja jag har ju lockigt hår men inte långt. Mina två funderingar är, ett: att färga ett löshår som jag har liggandes här hemma som jag sedan lockar. Håret sträcker sig neråt till svanken ungefär, bara det att det blir jobbigt att färga, eftersom det är dyrt. Sedan vet jag inte heller hur det kommer att se ut eftersom grunden är sandfärgad, för när jag fägade mitt hår från guld till blond färgade jag först av min guldiga färg. Två: är att tupera mitt eget hår och göra någon supercool frisyr som man sätter upp i klämmor. Visst låter löshåret snyggt och spännande.. men samtidigt dyrt och osäkert. Hjälp mig!





Min favoritkock

Min favoritkock och favoritkocksprogram är helt klart Nigella Lawson. Jag älskar hennes program "Nigella" med hennes miljö hemma i huset, eftersom hon lagar all sin mat där hemma. Jag älskar bara hennes sätt att prata och röra vid all mat. Det bästa är när hon bakar något riktigt gott gott, man blir bara så sugen. Tittade alldeles nyss på hennes program, men då bakade hon inte. Men jag är inte besviken för det.. det var lika avslappnande och kul att titta på iallafall. Om ni inte har sett programmet är det helt klart dags att göra det. Man blir så lugnt och samlad, tack vare miljön, hennes röst och av maten.
xoxo





Jag kan inte sluta..

Har gjort klart filosofin och allt skrivande på engelskan, vilket är superskönt. Så nu hoppas jag att kärringen (Diana) blir nöjd. Kan bara inte låta bli att lyssna på Uprising under tiden jag pluggar. Jag blir väldigt avslappnad då, och till och med får inspiration då och då. Jag är ju inte den enda som får inspiration av Muse när jag lyssnar på dem, utan självaste Stephenie Meyer också. Tyvärr blir det nog inget Muse i oktober vilket jag hatar. Biljetterna var slutsålda, och även fast de skulle släppa extrabiljetter, så blev Stockholmsresan för dyr. Ska gå in och kolla en gång till och verkligen se om det stämmer. Men om det stämmer får jag nöja mig med att lyssna på musiken och titta på musikvideorna.
xoxo





Får lite ryck..





J
a, det var ju hemskt att ingenting här på bloggen kan bli som jag vill det ska bli. Som ni ser så ser headern helt fuckad ut. Jag vet inte vad hans problem är, men han är iallafall envis att inte vilja visa upp sig. När man behöver experthjälp hos sin egen livlina (Julia) är hon inte inne på msn. Det betyder att jag måste kämpa med att få headern rätt, fast den inte blir där den ska bli. Hat fortfarande en hel del att göra klart här på bloggen, och sen har man en till blogg att fixa till. Just nu känns det som att jag inte har tid att fixa med någon utav bloggarna, men man får ta det succesivt. Ett steg i taget tror jag. By the way så har jag tappat inspirationen på headern, som ni ser så är den inte klar. Nej, nu ska jag börja med den andra bloggens layout och så vidare.


Angående om..

Angående om The Twilight Saga, tänker jag säga ifrån här och nu! Många ser mig som värsta Twilight-nörden, och visst.. det kanske jag är också. Men folk ska även veta att jag defintivt inte är ensam, och att det finns hur många till som helst, som är fem gånger värre än mig. Folk tycker att det är jobbigt att jag skriver, pratar eller ja kanske tänker om The Twilight Saga. Då har jag ett svar till er.. - synd för er! Alla har någonting som man favoriserar eller gillar extra mycket. För min del är detta det. Jag kan inte hjälpa det heller, utan det är som en drog för mig. En drog som är lika stark som musik och dans är för mig. Så innan folk kritiserar mig om att jag borde kanske växa upp, kanske de själva ska ta en titt på sig själva eller ta en titt på andra. Likadant n'är det gäller Robert Pattinson. Alla har en favorit skådesplare/skådespelerksa, och för min det är det Robert. Inte bara för att han var med i Twiligh och för att han var en sexig vampyr, utan själva personligheten och själva agerandet. Jag skriver inte detta för att skylla på någon, utan jag skriver detta helt allmänt. Jag älskar The Twilight Saga + Robert och kommer inte att ändra att jag inte gör det, so just suck it up! För övrigt kommer detta att vara sista gången jag skriver något om The Twilight Saga eller Robert. Allt detta kommer att skrivas på min och Julias nya blogg som ännu inte är klar än.






Fullspäckad helg..

Igår var jag och Maria på vår minililla "klassfest". Det var hur trevligt som helst att festa med de personer man inte brukar festa med. Jag och Lisa hade stora och djupa konversationer och det blev mycket shake på dansgolvet.. eller ja, det lilla dansgolvet. Vid halv elva drog alla då folk skulle till Biljard, inflyttningsfest eller bara hem. Själv följde med till Biljard och väntade på att min buss skulle komma.
Ikväll är det en massa fester. Jag har blivit bjuden på tre stycken. Eventuellt fyra, är jag populär eller något? Det berors på vad Sara också vill, men förhoppningsvis ska vi på Basses 20-års fest, i Everöd av alla ställen. Det ställe där det inte händer någonting.
Imorgon blir det plugg, plugg och återigen plugg. Tråkigt men sant, då jag ska isolera mig i mitt lilla rum.
xoxo






Modell

Fick reda på idag att jag ska stå modell till Mindys projektarbete inom foto. Hur coolt är inte det? Hennes tema är De sju dödssynderna, och jag fick synden vrede. Ja, vi får väl se hur det går, förhoppningsvis himla bra. Jag menar, hur många vill inte bli modell? Det är för många värsta drömyrket. Och ja, det är ett av mina också.. men jag har några till som är starkare än modell. Detta kommer vara första gången jag står modell inför ett projekt. Annars har ju jag och min lilla kusin Ida lekt modell och fotograf ute i naturen, då hon har varit fotograf och jag modell. Det ska vi nog fortsätta med också. Vi tog bilder i somras, vilket ni säkert har sett, men nu vill jag även att vi gör detta på hösten och på vintern. Det kommer att bli superfina bilder då. Amatörmodellbild på mig som bild när man seriöst inte har någon fritid.
xoxo





Flitigt arbete

Nästan hela eftermiddagen och kvällen har jag och Julia suttit och gjort vid vår andra blogg. Eftersom Julia var upptagen med tusen andra grejer, fick jag anstränga mig hårt för att ta saken i egna händer. Jag har gjort en ny header, kände att min inspiration tog slut några gånger men fick snabbt hjälp av Julia. Jag har fixat kategorier och ändrat typsnitten i menyn på bloggen. Jag har även lagt dit ett inlägg, men det kommer ni inte kunna se förrän vi har premiär av vår nya blogg. Jag bjuder på bilden då jag lekte modell när jag duschade. Rätt kul faktiskt, om man lyckas fånga fina vattendroppar förstås. Och ja, jag har läppstift på mig, det är inget jag har kletat på i photoshop.. passar jag i det?
xoxo






Design

Det visade sig att jag inte blev alls nöjd med den designen som jag hade innan med svart/turkosa björkträd som bakgrund. Jag ska även försöka vara kreativ med att göra en ny header. Usch, ingen inspiration här nej. Julia kanske kan hjälpa mig lite på vägen. Anledningen till att jag ska ändra min header, som jag bara har haft i några veckor är för att allt Twilight ska bort från min blogg, och sedan in på min och Julias nya. Nej, nu får jag nog börja jobba med min blogg. Annars kommer jag aldrig bli klar..
xoxo





Helt underbart..

Jo men visst är det underbart att vara förkyld. Att näsan rinner stup i sekunden samtidigt som man nyser stup i kvarten. Visst är det underbart att ha två prov på samma dag, samtidigt som en underbar engelskalärare gett oss en meterhög med texter som vi ska läsa. Och inte nog med det, vi får även helt underbara frågor till texterna, eller ja, novellerna kan man säga, som vi ska svara på. Samtidigt i all stress försöker man att förstå allt från bråkräkning i andragradsekvationer till fyrgradsekvationer, samtidigt som man försöker att inte snora ner alla papper eller sig själv. Ja det är minsann inte lätt att varra förkyld och ha en massa läxor och hårt arbete på sig. Jag kan inte rekommendera detta. Verkligen inte!
xoxo





Plugg!

En hel dag med plugg väntar på mig. Gick upp vid nio, och redan vid tio var jag redo för Svenskan. Jag känner mig mest säker på fundera och diskutera frågorna. Där har jag en massa smarta ord att säga. Nu har jag paus från pluggandet i tio till tjugo minuter för att sedan gå in på Engelskan som seriöst kan gå och dö! Vid halv två blir det att åka till Mormor & Morfar för att plugga Matte hela dagen. By the way, har jag skitont i halsen. Mm, superkul att bli sjuk nu när det är klassfest på fredag och maskerad nästa lördag. Hoppas att det inte är något allvarligt. Så nu ser min dag ut såhär:

- Svenska B (Frågorna + fundera & diskutera) "Check - 50% av frågorna & 100% fundera & diskutera"
- Engelska C (Eveline frågorna + Counterparts frågorna + faktatext) "Check - 70% av Eveline"
- Matte C (Kapitel 1.1 & 1.2)

xoxo





Hoppas, Hoppas!

Idag när jag skulle visa Mor Muses nya video på Uprising kläckte hon ur sig: "Ja vi kanske ska kolla hur mycket biljetterna kostar?". Jag började gapa riktigt stort och tappade nästan andan. Menade hon allvar? Att vi isåfall ska försöka boka biljetter och titta på Muse den 26:e Oktober i Köpenhamn @ Parken. Är det sant? Tja, det återstår att se. Till och med papps är sugen på att följa med. Kenneth var också sugen, men han skulle ta reda på om det inte ställde till några problem den dagen eftersom det är en måndag. Åh, jag skulle bli så lycklig om jag fick se Muse en gång till. Förra gången var helt obeskrivligt! Jag hoppas!
xoxo


 

 


Då var det bestämt!

Då var det bestämt att jag och Julia ska göra en ny blogg som ENBART ska handla om The Twilight Saga. Givetvis får ni jättegärna kolla in den också.. även fast ni inte är lika obsessed som jag och Julia som bestämmer oss för att göra en blogg. Jag tror att vi gör denna eftersom vi har ett stort intresse om det, och det känns jobbigt att ha det utspritt överallt på våra egna bloggar. Det är mycket lättare att ha det samlat på ett enda ställe. Jag kommer att skriva här på bloggen och säkerligen på bilddagboken också när bloggen är klar. Några förslag på namn som vi kan ha till bloggen? Gärna ska det ju vara något med Twilight. Snälla, ge oss lite inspiration!
xoxo


 

 


Sharon Osbournes dirty secret about Rob

Vi alla vet hur gullig Sharon är. Den lilla kvinnan med den pipiga rösten som är gift med en av världens legender Ozzy. Här är ett klipp när hon sitter hos Ellen på intervju då de leker. Ellen visar bilder på olika kändisar och Sharon säger vad hon tycker. Rätt sött när hon kommenterar Lady Gaga. Det är så sant det hon säger också om henne. Men ännu sötare om vad hon säger om Rob.
xoxo




The new video of New Moon

Har suttit och dött lite av att titta på den nya New Moon trailern som visades inatt på VMA-galan. Kan samtidgt säga då också att Kanye West flippade ut när Taylor Swift vann ett pris som han tyckte att Beyoncé skulle vunnit. Han gick upp på scenen, avbröt Taylors tacktal och sa att han tyckte att Beyoncé var en mycket mer värdigare vinnare. Resten av kvällen överröstades lokalen med skrik av hat så fort Kanye Wests namn kom upp. Så kan det ju gå. Såg även när Muse spelade Uprising live. Det finns inget bättre band, och jävlar i vad de rockade. Här har ni den nya trailern av New Moon.
xoxo




VMA

Igår, eller nej inatt så höll MTV Video Music Awards. Såhär såg våra stjärnor ut på den röda mattan och under själva programmet. Ser ni att Kristen har klippt sig. Annorlunda, ja! Men passar det? Nja, jag tyckte bättre om hennes långa bruna vackra hår. Som ni kanske också ser så har Ashley fått längre hår. Hårförlängning skulle jag tippa på. Socker-söta Ashley går inte att vara operfekt när det gäller sådana här kvällar. Taylor såg bra ut som vanligt, men Robert.. slick runt munnen på honom. Hottie!
xoxo





 




Funderingar..

Klockan är 07.39 och jag sitter är vid bloggen och funderar. Det jag funderar på är om jag ska göra en ny blogg. Fast att jag ska ha kvar denna, eftersom jag trivs med den väldigt bra. Min andra blogg skulle isåfall bara innehålla Twilight och dess karaktärer. Man kanske kunde skapa en blogg som hette Robsessed? Eller komma på något fiffigt namn med Twilight. Dock skulle jag inte vilja göra den bloggen själv. Känns som att det går bättre med en blogg om man är två eller fler. Hmm, Julia, hur känner du om saken?
xoxo





Ändra Garderoben

Jag har bestämt mig för att ändra om hela min garderob. Alltså inte ändra om själva den, utan innehållet i den. Jag känner nu att jag är inte bekväm i de kläderna jag går med i dag. Det känns som att det är egentligen inte den stilen jag vill ha. Jag känner att det är dags för en förändring, och då passar det bra att ändra sin klädstil. Nej jag ska inte bli Hip-Hop:are eller bli en Rockare.. utan köra en mixad stil. Jag ska försöka köpa mer kläder på Indiska, där de har hur fina kläder som helst. Samtidigt ska jag inte lämna Gina Tricot eller H&M. Så det blir en väldigt mixad stil. Även ska jag försöka tillägga Monki i min garderob. Just nu har jag bara en sak från monki och det är en handväska. Så när jag är i Malmö eller varför inte i Umeå, eller på ett annat ställe då de har Monki blir det att köpa något klädesplagg där inne. De tre bilderna nedanför representerar "it-kläder" som man bara måste ha som går att köpa på Indiska. Superfint, och superchic!
xoxo







Uprising

Nu har äntligen Muses nya album - The Resistance släppts. Har suttit och lyssnat på en låt som heter Uprising ungefär femtio gånger nu. Det bästa är, att jag inte tröttnar på den heller. Klockrent utav Muse, som vanligt då. Jag är faktiskt avundsjuk på Julia som ska se dem live i Stockholm. Usch vad fusk! Jag får nöja mig med att jag iallafall har sett dem en gång i mitt liv. Betyget på The Resistance.. måste ändå bli:

J J J J J

Fem J:n utav fem möjliga. Det är inte illa, ellerhur. Som sagt, klockrent, igen, utav Muse. Lystna och njut!
xoxo





Calle Kristiansson

Hur stolt blir man inte när det är en Kristianstadgrabb som har gått vidare till Stockholm i Idol. Men man blir ju bara mer stoltare att man har gått på samma skola som en. Ja Sibel gick också på C4-Gymnasiet... ja alltså min skola då ja. Fast då gick jag i nian och hann aldrig se henne på det sättet som man hann göra med Calle. Han gick ut trean när vi gick i ettan. Herregud vad bra han sjunger. Håller tummarna nu för dig Calle!
xoxo




Är det samma man eller? Herregud!

Gerard Butler. Den killen som är med i den nya filmen The Ugly Truth som verkar vara skitbra. Men, han är ju även den killen som är med i 300 ju då han spelar kungen Leonidas. Riktigt bra film förresten. Värd att se! Denna veckan fick jag reda av Ida, min kusin, att Gerard ... ja den killen som spelar muskelknutte/hardboy i 300 och nu denna flörtiga arbetskamraten är han som spelar The Phantom of the Opera. What? Hur fan kan det komma sig? Isåfall kan han ju sjunga, och då menar jag med sjunga. Vem kunde tänka sig att gå från en fanton, till muskelspartan till flörtig arbetskamrat? Han är ju inte ens lik någonstans på bilderna. Jag måste bara beundra Gerard för att han är en sådan bra skådespelare. Ni får även ett sneak peak på The Ugly Truth Trailern.
xoxo





 

 

 




Tokio Hotel

Under en intervju med MSN Starlounge fick man reda på av Tokio Hotel killarna vad de tände på. Allt från kroppsbehåring och mormortrosor var inte populärt. Dock något som var populärt var tatueringar och piercingar. Georg är den enda som varken har piercingar eller tatueringar. Men, det blev för mycket information när hetingen Tom, eller ja han var het innan iallafall berättade att han hade ett antal piercingar i könet. Usch säger jag bara. Vem hade kunnat tro något sådant om honom? Jag kan inte se det framför mig. I slutet av klippet säger han att tatueringar gör ont att få på sig men när han piercade sin femte ring i könet kunde han berätta att det slog all smärta. Usch nej, gud så äckligt. Titta gärna på klippet.
xoxo




Klumpig?

Är du klumpig? Kanske lika klumpig som Bella Swan? Då finns hjälpmedlet här. Nu kan man sätta Twilight-plåster på sina sår. Det kan ju vara en storsäljare, vem vet? Hello Kitty & Bamse har ju lyckats så varför inte Twilight? För att komma utannför ämnet lite läste jag även att Twilight hade gett ut en perfym. En parfym som liknade Nina Ricci's. Det var även på det sättet som de slutade sälja parfymen eftersom den var så lik Nina Ricci's. Hade varit intressant att få lukta på den perfymen. Iallfall så om ni känner er för att se extra fina ut när ni har slagit er kan ni köpa Twilight-plåster. Dock vet jag inte vart, men så svårt kan det inte vara att hitta det.
xoxo


 

 


Haha jag dör!

Mike Nelson, Kevin Murphy & Bill Corbett heter de som kommenterar denna filmen. Man kan säga att hela Twilight filmen visas på tio minuter. Minus några scener då förstås. Kommentererna är hur roliga som helst, jag höll på att dö nästan vid det ögonblicket då Edward spelar Bellas Lullaby för Bella. Äh ni får titta på det, och jag vet att det är ett långt klipp, men ha tålamod. För det är faktiskt ganska roligt, även fast jag inte gillar alla kommentarerna som är nedlåtande till Edward.
xoxo




En krona på huvudet

I USA ha man en kampanj mellan New Moon och Bruger King. Om man köper en Whopper får man en sådan här krona på köpet. Som jag fattar det som kan man vända den beroende på i vilket team man är. Så här på bilden är det Team Jacob som syns. Men om man skiftar och tar loss kronan och sedan vänder den på andra hållet blir det Team Edward som syns. Jag undrar om Sverige kommer att göra något sådant här? Det återstår väl att se.
xoxo





Twilight Ring

Nu kan man även beställa Twilight ringar på nätet. Ringen föreställer, ja det som är på bilden. Tänder. Jag tycker att det är rätt coolt ändå. Väldigt orginellt att gå runt med en sådan ring på fingret ellerhur?
xoxo



Edward Cullen as Barbie!

Visste ni att man nu kan köpa Edward Cullen som barbiedocka. Det finns olika typer av modeller till Edward så man har ett gott urval. Men det är inte bara Edward man kan köpa utan även Bella & Alice. Jag tror att det säkerligen går att köpa de andra också, men har inte riktigt hittat det någonstans än. Men men, undra om försäljningen går bra?
xoxo




Taylor kliver upp mot toppen..

Förut visste kanske bara ett fåtal att han var med i Lavagirl and Sharkboy filmen. Jag tror inte att många vet om att han har varit riktigt duktig i någon kampsport. Och nu menar jag duktig som att vinna guld. Nu vet många om att han är med i The Twilight Saga som den starke Jacob. Taylor har klättrat uppåt på den senaste tiden och även nu har fått göra photoshots med Teen Vouge. Hur coolt är inte det? Det är USA:s mest lästa tidning, näst efter Seventeen Magazine. Den här killen klättrar bara uppåt och uppåt för tiden som går. Jag bjuder på denna hunkbilden från Teen Vouge Magazine´s photoshot.
xoxo


Give me a kiss like that



J
a om man ändå kunde få sådana passionerade kyssar av en person. Det hade inte varit fel, ellerhur? Har läst rundor lite igen om fenomenet New Moon. Den trettonde september är det dags att slå på MTV för alla er Twilight-Saga älskare. En New Moon mini trailer, dock ny, kommer att visas där då Kristen, Robert och Taylor kommer att vara närvarande för att visa klippet. Muse kommer även att spela live, det är inte dåligt! Så boka er framför Tv:n den trettonde september och njut.
xoxo


Mattips!

För er som inte är jättehungriga utan bara lite, men känner inte för att få ner onödiga kalorier genom att äta något med mycket fetthalt eller kalorihalt har jag ett bra tips. Det är inte bara bra, utan nyttigt också, tro det eller ej. Ta kålrot, morötter och palsternacka och skär de i mellanstora bitar. Allting ska vara skalat, så tänk på det. Lägg allting i en ungnsform och strö på mycket, ja jag sa mycket matolja. Olja är faktiskt nyttigt. I grekland har de ibland olja som ersättning av smör när de äter bröd, för att det är nyttigare. Rotfrukterna ska nästan ja jag ska nästan dränkas i matoljan. Sätt in ungsformen i ungen på 200 grader. Avgör sedan hur du vill ha din lilla måltid. Men rotfrukterna ska vara lite ihopskryknklade och mjuka och även gyllenbruna. Sådär ja, klart! Detta tar ungefär 10-25 minuter beroende på hur man vill ha sina rotfrukter. Tillsätt med salt, och smaklig måltid!
xoxo


Kan man vara mer inne eller?

Igår när jag gick och la mig så slängde jag moig genast in i Eclipse som jag läser nu för tillfället. Jag var så inne att jag höll på att få en hjärtattack när jag fick ett sms av Julia. Mobilen låg nämligen på mitt nattduksbord, så det vibrerade riktigt rejält och lät som om man kunde väcka de döda. Herregud vad jag blev rädd. Hade typ den där äckliga känslan kvar i kroppen typ fem minuter efter hon hade smsat. Kan man vara mer inne i en bok? Nej jag tror att för min del, är The Twilight Saga det enda.
xoxo




RSS 2.0