Ladda ner nytt till ditt Sims!

Jag älskar att ladda ner kläder, hår, inredning, hus och mycket mer till mitt Sims. Jag tycker alltid att allt man får i själva spelet är så tråkiga. Ibland har jag svårt att hitta en snygg frisyr som passar min sim.

Hittade iallafall precis en ny sida med sjukt snygga objects (möbler). Tänkte faktiskt lägga upp länkar till de två favoritsidor jag har när det kommer till att ladda ner till sims.


Simpossible

Thesimsresource


Lägger även till en bild från Simpossible.



Matthew + Kate

Läste på aftonbladet att Matthew Bellamy och Kate Hudson har förlovat sig, i hemlighet. Såhär står det i artikeln:


LONDON. Kate Hudson, 31, har förlovat sig i hemlighet med Muse-rockaren Matt Bellamy, 32, uppger The Sun.

Enligt tidningen berättade paret för sina familjer vid en tillställning på ett hotell i London i måndags efter att ha förlovat sig i Los Angeles. Kates mamma Goldie Hawn var redan på plats i London efter att ha delat ut ett pris på en gala i lördags.

– De har hållit förlovningen hemlig eftersom de ville få fira med sina nära och kära innan de går ut med det, säger en källa.


 

Jag tycker ialalfall att de är urgulliga tillsammans. Kate har bra smak, yes!

 


Fläckar

Ni vet om man ska iväg på fest och har hittat den perfekta klädseln att ha på sig, men typ några timmar innan avfärd upptäcker att där är en fläck. Fläckar är så inte snyggt och inne, och ibland försöker man tvätta samma plagg 420 gånger utan resultat av att fläcken försvinner.

Jag har ett tips, men det kanske inte fungerar på alla sorters fläckar. Pressa citronsaft på fläcken, endast på fläcken. Det är rätt onödigt att pressa citronsaft på hela plagget. Låt citronsaften vara på i ca 15 minuter och sedan tvätta det som vanligt i maskin. Förhoppningsvis så är fläcken borta!



Leto

Min framtidsvision är klar! Jag skall flytta till USA för att bli tillsammans med Robert Pattinson, men det visste ni redan ju efter många års tjat. Efter att ha varit tillsammans med Robert kommer jag sedan att ta en trip till Australien för att dejta Craig Horner från Legend of The Seeker. När jag väl är i Australien kommer jag att hinna dejta Ryan Kwanten från True Blood. Jag menar, det är ju lika bra att passa på när man väl är på samma ställe. Jag åker sedan tillbaka till USA för att hänga lite med Taylor Lautner men efter ett tag kommer jag att träffa hunken Jared Leto som jag kommer att inleda ett förhållande med. Jag gillar ju äldre killar om man nu ska titta på Johnny Depp! Oh, Johnny Depp.. mums!

Jag har kommit på hur jädrigt snygg Jared är för att vara 39 år gammal. Hallå, han är 39 år! Det är inte möjligt. Ungefär som att Alexander Skarsgård är 34 år gammal.. han ser ju ut att vara typ 28. Inte nog med att Jared är 39 år gammal och klär sig ungdomligt med att ibland färga håret i roliga färger så sjunger han ju hur bra som helst. Jared Leto in my heart!



Ny kategori

Har lagt till en ny kategori här på bloggen vid namnet tips. Jag kommer att börja tipsa er läsare om en massa saker som kan vara nödvändiga att veta eller känna till om. Det är svårt att förklara rent konkret, men jag kommer ialalfall tipsa er om en massa saker.






Easy A

Igår såg jag Easy A, en ny film med Emma Stone i huvudrollen. Cam Gigandet och Amanda Bynes är också med i filmen.

Filmen handlar om Olive (Emma Stone) som är en helt normal tjej på high school. Hennes kompis Rhiannon, som för övrigt är populärare hos killarna pratar med Olive under en rast då Olive säger att hon träffade en kille i helgen. Rhiannon påstår då att Olive förlorade oskulden i helgen medan Olive snabbt försöker att döda lögnen. Till slut orkar hon inte med det utan bara håller med då Rhiannon är väldigt dominant. Det båda inte vet är att Marianne, en überkristen tjej på skolan, befinner sig i närheten och sprider ryktet till hela skolan om att Olive förlorat oskulden.

Nästa steg för Olive är att hjälpa Brandon, en homosexuell kille som blir mobbad i skolan, genom att "fejka" att de har sex med varandra. Då blir Brandon och Olive mer populära på skolan. Inte för att Olive vill vara populär, utan bara vill hjälpa Brandon efter många om och men. Det blir bara värre och värre för Olive och allt fler rykten byggs på.

Detta är en typisk tonårsfilm som jag för övrigt tycker är väldigt bra. Det är härlig humor, men samtidigt är Emma Stone en jädrigt bra skådespelerska. Man kan till exempel se henne i Zombieland och House Bunny.

Jag ger denna film av fem möjliga J:





4 J! Så glöm inte att titta på filmen!



Golden Globe 2011

Har tittat igenom en massa bilder på imdb som de har tagit på årets Golden Globe gala. Jag har tagit ut några av mina favoriter, men även några av de mest orginella klänningarna som jag ändå tycker har sin charm.

Favoriter




Orginella



Summer feelings

Veckans låt, som för övrigt är en väldigt härlig låt och anledningen till att den ligger uppe här på bloggen, ger mig sommar känslor. Ge mig sommar nu tack. Något positivt är iallafall att det har börjat töa så snöfan försvinner. Vill inte ens veta hur halt det kommer att bli sen när det blir kallare igen. Fifan!



Lillördag

Var ute igår för första gången på en onsdag. Det var faktiskt rätt chill och skönt att det inte var så mycket folk. Annars brukar det vara rätt jobbigt, speciellt om man ska köpa i baren då man får stå där i ett halvår innan man får hjälp.

Tog några bilder på datorns inbyggda cam, som jag aldrig använder faktiskt. Hade typ glömt bort att jag hade en cam!







Få en fast bakgrund

Man kan hitta hur många snygga bakgrunder som helst ute på internet, men när man ska lägga in den som bakgrundsbild händer det ibland att den repeteras när den scrollar. Jag tänkte förklara hur man gör för att det inte ska repetera. (Detta fungerar endast om du har flera färger i din bakgrundsbild eller ett mönster).

Prova att göra bilden i 1000 x 700, och ladda upp den på bloggen med bredden 1000px.

1. Gå in på design --> stilmall.

2. Leta upp stycket som börjar med Body {.
Om du inte hittar det kan du klicka (ctrl + f) och skriva body så markeras stycket.

3. Efter background: url ( din adress till bilden som du har laddat upp ); ska du skriva in: fixed repeat-x top left

4. Hela koden kommer då se ut så här: background: #FFFFFF url(http://workingdesigns.blogg.se/images/2011/nn_126874470.jpg) fixed repeat-x top left;

Lägg märke till att ; ligger nu sist.

6. Förhandsgranska och se om det ser bra ut.

7. Spara!

8. Klart!

Skicka kommentarer om det inte fungerar.

Lady G...

... as in gorgeous. Hon kan om hon bara "vill". Fast det är egentligen bara i hennes video's, röda mattan och på scen som hon är crazy. I photoshoot's är hon ju hur vacker som helst. Kolla bara. Bilden är tagen för MAC Cosmetics, då de behåller henne ännu ett år.





Sova

Sova är nog det bästa som finns. Iallafall enligt mig! Det är både skönt och avslappnande, men man får även chansen att drömma helt underbara saker, eller hemska saker för den delen. Inatt, eller njae imorse rättar sagt för jag gick först upp lite efter halv sju för att säga en sak till pappsen, drömde jag iallafall om att jag plus någon annan tjejkompis som jag inte kommer ihåg nu blev tvingade som straff eller något att vara med och spela i finalen i hockey VM eller OS. Det var iallafall något stort och av någon konstig anledning så var Kristianstad med i finalen och skulle möta Åhus. Realistiskt eller hur?

Iallafall så suger jag på skridskor och hockey också för den delen. Har aldrig provat att spela hockey. Men jag och den andra tjejen blir iallafall inbytta mot slutet av matchen och Kristianstad som vi spelade för ledde med 4-2. Ute på plan finns min kusin Erik om jag inte har fel som också spelar i Kristianstad, och sedan en annan kille och hans pappa som spelar för Åhus. Pappan och sonen har på sig någon färgglad tight dräkt, ungefär sådana dräkter som de dära människorna har i vinter OS när de har skridskor på sig och åker runt runt runt en bana super snabbt och "ihopkurrade". Iallafall så är jag ute och spelar på isen och det går väl sådär, och jag blir träffad av pucken på hjälmen och så vidare, så jättebra går det ju inte. Plötsligt av någon konstig anledning så åker jag och den dära killen med den konstiga dräkten in i varandra och jag hamnar på mage på isen och han hamnar på mig. Jag försöker vända mig snabbt men det går ju inte så himla bra när man har fem ton med kläder på sig som man har i hockey.

Jag lyckas vända mig så att vi ligger med ansikte mot ansikte, mage mot mage, och så säger han typ hej eller något liknande. Han säger också något i stil med att "du behöver kanske gå ner i vikt" men kontrar sedan med ett superfint svar som jag inte kommer ihåg. Jag kommer ihåg iallafall att han menar att vi måste träffas igen. Vi hoppar upp på fötter och börjar spela igen och matchen slutar iallafall med att den snygga killen ska göra mål, men han och hans pappa har ingen klubba utan de har som en egen liten boll, typ en pingisboll som de släpper med handen precis vid målet. Precis ovanför nästan. Den snygga killen bestämmer sig iallafall att han inte vill göra det eftersom han ser hur mycket det skulle betyda för mig att vinna matchen.

- Väckarklockan ringer, och jag sätter den på snoozning i 10 minuter. Man kan ju inte bara sluta en sådan underbar dröm mitt upp i allt. -

Jag tar bollen efter att han har släppt den och landar uppe på målets nät och kastar den mot en lagkamrat. Jag rusar ner till det andra målet, får passningen och sedan skjuter utan att tänka. Den går i mål och klockan ringer att tiden på matchen är slut.

Jag hade velat veta vad som händer sen med drömmen. Kommer jag och den snygga killen träffas igen. Kommer vi att dejta? Ibland önskar man att drömmar vore verklighet.

Fortsättning Följer

Har börjat fixa ett nytt hus till mina nya simmar. Storyn för de två simmarna är att Elena ska bli superskådespelerska (som jag nästan alltid väljer för det är så kul) och Adam ska bli rockstjärna. De har precis flyttat in i deras nya hus och så här ser huset ut:









Lägger upp fler bilder senare när jag är klar med allting på huset. Det kommer bli en extreme home makeover! Alltså, fortsättning följer.

Familjen Wang's hus











































Creativity

En ledig dag nu på kvällen, vilket är skönt. Ska börja göra en ny design. Men inte till mig själv, utan till någon som vill ha den. Har några småideér, men kunde behövt fler. Speciellt med upplägg av header. Är sämst på att finna inspiration till headers. Något förslag av upplägg på en header, samt allmänt över bloggen

Tänkte också spela sims ikväll. Har gjort en familj som jagh flyttade in i ett redan möblerat hus och som jag har gjort om till min touch. Tänkte lägga ut bilder snart på före och efter bilder.


Jamie & Johanna


Tittade på Sweeney Todd igår eftersom jag tyckte det var ett bra tag sen senast. Har fastnat för en speciell låt och en speciell pojk från filmen. Jag har kommit på hur snygg Jamie Campbell Bower är, ja han som spelar Cauius i The Twilight Saga som exempel. Fast han är riktigt jädra snygg i Sweeney Todd.


Han sjunger en sång i filmen, gosh vilken röst han har, iallafall som dyker upp rätt ofta i filmen, men som är så himla bra. Den heter Johanna och jag lägger till den här under, och en himla het bild på Jamie.






 






ダンス




Bilderna säger sig själv, att jag längtar efter att få dansa igen. Rubriken betyder just dans på japanska. Tyckte det kunde vara fräckt att bara lägga in en rubrik på ett annat språk mer än svenska och engelska. Anledningen till varför jag skriver detta går hand i hand med veckans låt som ni hittar i menyn. Mystisk, stark, modig och självklart riktigt bra i början iallafall som jag associerar med dans. En cool dans.

Fashion














Celebration

I fredags var det fest hemma hos Ponta för att fira in det nya året. Det var mycket trevligt att festa med det "gamla" gänget men även med några nya ansikten. Det var fullt ös hela kvällen med massa drickande, dans och skrik. Det hände många positiva och hur roliga saker som helst på festen som jag tänkte beskriva nedanför samt lägga in bilderna som togs på våra rackartyg under kvällen.

Måste bara skriva ett stort tack till alla som var delaktiga i festen för en helt underbar kväll/natt som resulterade till min bästa nyår ever. Tack!


De positiva sakerna var:

Emma låste upp toan utifrån och skrek jag kommer in då jag skriker "Öppna inte, det är Macke därinne". Emma börjar asflabba och några sekunder senare kommer Macke ut och börjar skratta han också.

Vi alla fick se folk bada i snön. Gillar att det var många som ställde upp också. De sprang ut två gånger i snön.

Hanna's underbara pump som gnisslar så härligt när hon skulle pumpa upp sin och Emil's luftmadrass.

Fick en puss vid tolvslaget av: Sara, Hanna, Tess och André.

Emil's jädra ryck när vi satt och åt korv klockan 04.15 på morgonen som gjorde att alla vid bordet började asgarva. Det går inte att låta bli att skratta när Emil kör igång. Han åt även mer än 7 korvar.

De negativa sakerna var:

Ett par som var kompisar till Emma bestämde sig för att ha sex i Linus (Pontus lillebror) rum, vilket var det rummet där vi hade datorn för att kunna byta låtar. Detta resulterade till att Emil bestämde sig efter många om och men att klampa in på rummet mitt uppe i "akten" för att byta låt. Hanna kikade smått och fick se till sin fasa det äckligaste hon någonsin hade sett. Jag tror att hon hade mardrömmar under natten sedan. Efter typ en timme var paret äntligen klara och vi kunde gå in och byta musik utan att bli illamående.
































RSS 2.0