Jag är kär i Diddi..

.. och nu syftar jag inte på min kusin även fast jag gillar henne jättemycket som kusin, utan smyckesmärket Diddi som går att hitta bland annat på Sisters. Somliga smycken är lite dyrare än andra beroende på om det är ett armband, halsband, örhängen eller en ring. Själva designen är väldigt stilfull och kreativ vilket gör smyckena lite mer personliga och unika. Jag skulle helt ärligt kunna köpa i princip nästan alla deras smycken om jag hade varit rik. För de är dyra så det är inte smycken man bara köper sådär impulsivt






Serier jag rekommenderar

Jag bara älskar serier, och speciellt när de har snygga karaktärer och gärna mer än en säsong så att man kan dreggla lite extra. De senaste två-tre åren har jag varit en serie-narkoman. Jag tänkte lista upp de serier jag kollar på just nu, och senare vilken serier jag starkt rekommenderar.

Fringe (säsong 4)

Once upon a time

Glee (säsong 3)

The Vampire Diaries (säsong 3)

Grimm

Nip/Tuck

Jag rekommenderar starkt dessa serier nedanför:

True Blood

The Vampire Diaries

Fringe

Dexter

Once upon a time

Game of thrones

Jag har säkerligen glömt någon serie, men då återkommer jag antagligen.



Extreme Home Makeover

Välkomna till kaoset. Har jobbat lite med designen och justerat en del saker men inte överdrivet mycket. Sitter fortfarande och spånar på en header jag kan göra, vilket jag är sämst på. Det hade varit snyggt att göra något med ramar, som ett collage. Jag har bilderna som jag vet att jag vill använda, men det är själva skalet som alltid är problemet.

Iallafall så gjorde jag en extreme home makeover i Sims förra veckan då jag tog ett litet tråkigt hus och pimpade upp det till tusen.

Före:

 

Efter:

 

 


Oaktiv

Hej! Jag lever, ja det är sant.
Jag har inte varit så aktiv här inne på ett bra tag. Har varken haft tid eller lust till att skriva något, sen har jag haft en sådan otrolig skrivtorka. Nu är jag typ tillbaka, kan inte lova att jag kommer sitta här framför 24/7 precis. Men det som ska fixas just nu är justering av bloggen, ändring av lite design och som ni ser så har jag ändrat bakgrunden för bloggen. Vi får väl se vad som händer mer här. Jag kommer iallafall att lägga upp bilder från mitt extreme home makeover i Sims. Jag gjorde om ett riktigt tråkigt litet hus till ett mysigt och lite större hus.

Ses senare!

RSS 2.0