Ett Eget Liv

Apartment number one:

Satt på blocket och tittade rundor lite, och gick sedan över till lägenheter. Där finns en massa lägenheter för hur fina priser som helst. En som jag fastnade för riktigt mycket var en 4:a för 3867 kr i månaden. Hallå det är typ det man får betala för en 1:a nuförtiden. Fasen vad jag vill flytta hemifrån nu! Lägenheten låg på vilan, alltså väldigt nära långebro, men tyvärr fanns det bara en bild som man kunde se hur lägenheten såg ut och det var på vardagsrummet.

Apartment number two:

Hittade sedan även en lägenhet nära näsby, en 3:a som kostar 2950 kr i månaden. Helt galna priser. Sen vet jag inte om det ingår någonting i de priserna, gör det säkerligen inte. Men ändå jävligt bra priser. Det gäller väl bara att snåla isåfall på vatten, el och så vidare. Det kan man leva med. Man får tända stearinljus istället.

Apartment number three:

Hittade även en galet snygg 2:a tror jag det är så är hur mysig som helst. 1600 kr går den på i månaden.




Köket på lägenhet nummer två!





Köket på lägenhet nummer tre





Vardagsrum på lägenhet nummer 3

Com Hem

Älskar deras reklamer, always! Här kommer den nya.
Ska försöka göra en video med något bloggtips snart också.


 


Afterlife With Alice

Kände att jag ville gå på bio idag för att se Resident Evil Afterlife, och så blev det. André, Tess, Macke, Jerry och Tobbe hängde också på för att joina mig. Jag var dock inte beredd på att filmen visades i 3D, och jag har aldrig sett en 3D film på bio förut, så det var jävligt fräckt.

Inte nog med att filmen var typ bäst i hela universum utan 3D-effekterna gjorde allt så mycket coolare också.
Milla Jovovich var supersnygg i sin nystylade Alice karaktär, och som vi vet gör Alice oss aldrig besviken med sina akrobatiska förmågor och hanteringen av vapen.

En film som jag kan rekommendera till alla, och för att tänka steget längre så passar musiken i superbra till alla scener. Genomtänkt, ja det gillar vi.
Har redan lagt upp öppningslåten av filmen i inlägget nedanför och om ni går in på youtube kan ni säkerligen se de första minuterna av filmen, som är så jädra fräcka. Ett big love på Resident Evil.

Mitt betyg för filmen är:






Tomandandy

Öppningslåten för Resident Evil Afterlife, och jag har alltid älskat musiken till Resident Evil, och visste att jag inte skulle bli besviken nu heller till den nya filmen. Älskar låten och vill bara dansa till den nu! Finns så mycket mystiskt och fräckt man hade säkerligen kunnat göra till låten.

Lyssna och njut då tiden står på 0.53 då man omslukas av mörkret och magin.


 


Dog Days Are Over

Färg

Glädje

Kärlek

Galenskap

Mystik

Ljus

Drömmar

Rörelse

 

Dessa saker är som kommer upp i mitt huvud när jag hör denna låt!

 

 

 


Airplanes

Visste ni att låten airplanes med B.o.B är en duett med Hayley Williams, den fräcka bruden från Paramore. När man lyssnar på låten så tror man inte att det är Hayley som är den kvinnliga rösten, eftersom man är mer van vid hennes rock/hes/skrik - röst. Annorlunda att höra henne sjunga rnb.





 


Galet Liv

Jag har börjat fundera på mitt liv ganska mycket. Det har hänt så mycket sedan sommarlovet började. Just nu, eller som det faktiskt har kännts typ hela sommaren har livet varit som ett The Hills avsnitt. Intriger, snack bakom folks ryggar, svek och bara fullständigt kaos.

Men antagligen så är det verkliga livet såhär, och man kan inget göra åt det. Men när man verkligen tänker efter så känner man sig, eller iallafall jag känner mig som Kristin Cavallari från The Hills. Mina närmsta skulle kunna vara Audrina, Holly, Stephanie och Lo. Vi sitter och snackar om "the 911" (det senaste) och det blir väldigt diskussioner.

För den personen som läser detta och inte fattar alls vad jag menar, så titta på ett avsnitt av The Hills och känn efter själva. Jag vill också säga det att det som jag har sagt står jag för till 110%. Ärlighet varar alltid längst!


Supersnygga Kristin Cavallari!


Det finns inget coolare

Jag har hittat världens coolaste hemsida. Och nu menar jag verkligen världens coolaste!
Jim Carrey's hemsida är något som man aldrig har sett förut. Klicka gärna in någonstans och res till en ny sida. Jag menar det, det är som att byta till en annan värld.

Checka in hemsidan här!



Min Butler

Tänk så hade man haft en butler hemma i sitt hus som gjorde allt för en. Om jag fick välja vem som skulle vara min butler skulle det lätt vara Gerard Butler, he-he-he. Satt och tittade på Tomb Raider 2 då jag såg helt plötsligt att Gerard spelar huvudrollen. Jag har inte tänkt på det innan. Men oftast brukar man ju tycka att unga killar är snygga (gäller dock inte Johnny Depp), men jag måste säga det att jag tycker att Gerard är snyggare, ja ni hörde... snyggare idag än då när han spelade in filmen.





Eller vad tycker ni?

New Shoes

Har ju inte visat här på bloggen att jag har köpt två skor inom loppet av en vecka, knappt. Det ena paret är ett par snygga fall-boots från Skopunkten och kilklackarna är från Scorett.




349:-




400:-

RSS 2.0