A Long Time Ago

Det var ett tag sedan jag var aktiv här. Det har hänt så mycket nu på sistonde så det har varit svårt att finna tid till att sitta och skriva. Det som har hänt är mycket skola, mycket inlämningar och redovisningar. Har även varit på möte i Lund och fått information om operationen.

Det var nyttigt att få höra allt om innan operationen med narkos och förberedning, under operationen, vad kirurgerna gör, hur de gör det, och sedan efteråt, hur jag kommer att må, hur länge jag kommer att vara där och så vidare. För några dagar sedan kändes operationen väldigt långt borta, men när man tänker efter så är det bara ca tre veckor kvar. Det är inte alls långt!

Har faktiskt svårt att sova om nätterna för att man ligger och tänker på hur skakis och nervös man kommer att vara på vägen ner till Lund tidigt på morgonen, innan tuppen, för att sedan möta narkos-teamet och bli förberedd plus nersövd till operationen. Sen att där är ett svart hål, och nästa gång man vaknar upp ligger man med slangar från armar och händer, känner sig varm och uppsvullen, och eventuellt har liite ont på grund av visdomständerna som de ska ta bort.

Mycket att reflektera över, och jag vill bara ha det över nu!

Sims 3 Medieval

Ungefär i mars ska ett nytt Sims spel komma ut. Sims 3 Medieval är ett nytt spel där du kan göra helt nya saker än dem vanliga spelen. Vill ha spelet nu, det verkar så himla kul och spännande! Skulle inte förvåna mig om det är hur dyrt som helst att köpa det när det väl kommer ut.


 

 

Visst verkar det kul?


Splice

Tidigare i veckan såg jag på en ny film som man kanske inte har hört talas om, eller iallafall inte jag. Splice heter den och handlar om två forskare (eller liknande) som försöker få igenom en mänsklig kloning av något slag. Saker och ting blir dock inte som de hade tänkt när de faktiskt lyckas - nästan. De får fram en nästan mänsklig varelse som de uppfostrar tillsammans. Men under tiden måste de dölja sitt topphemliga projekt eftersom det är olagligt. Kommer de att lyckas?

Filmen finns att hyra på Hemmakväll eller för att ta den lätta vägen - tankafetast. Mitt betyg för filmen är iallafall:






Diddi

Jag var på Brother's & Sister's i torsdags med André och hittade min älskling där. En ring från märket Diddi. Den är simpel men ack så snygg. Dock kostade den 249 kronor vilket är mindre frestande. Men kanske är det värt att köpa lite dyrare ringar istället för att köpa många på Glitter som blir kopparfärgade efter man använt dem tre gånger. Man kanske ska gå in på Sister's igen och ge det ett försök?



Mr Nobody

Jag måste bara tipsa om en bra men väldigt komplicerad film. Mr Nobody heter den och Jared Leto (Grrr) spelar huvudrollen Nemo, vadå sött namn, haha! Jag tänker inte riktigt beskriva filmen för den är väldigt svår att beskriva samtidigt som att den är rätt lång. Även fast man kan tycka att filmen är långtråkig och helt störd, så finns det ändå en viss charm. Jag vet inte om det är för att Jared är med i den. Jag är definitivt inte van vid att se honom som skådespelare, utan mer som en sångare i ett jävligt bra band.

Om jag hade fått sätta betyg på filmen så hade det nog blivit 3 J. Men eftersom hunken Jared är med i den så får den:





Den finns att hitta på tankafetast, så ladda hem den och bara njut av Nemo Nobody's historia och karaktärer.




Dreggel på honom alltså!

From Yesterday

 

 

Kärlek!

 


RSS 2.0