Min Baby är här!


N
u har äntligen min Baby kommit. Eller ja, den är ju inte hemma hos mig nu, utan står fortfarande inpackad hemma hos min morbror. Jag längtar ihjäl mig tills jag får den. Dock är inte det förrän på fredag och det känns som att det är fem månader dit och inte fyra dagar. Den här datorn är likadan som Ludvig har i stugan. Bara att han hade 15" skärm och jag har 17". Tänkte att det är lika bra att köra på större skärm, vilket min morbror höll med om. Aja, snart Baby är du i trygga händer. Visst är den fin?
xoxo

Andningen upphör..

Jag blir Galen av att se denna Trailern. Håller på att få andnöd precis som Bella! Det känns som att det blir ett hål i mitt hjärta, och det täpper till alla luftvägar. Blodet pumpar snabbare eftersom hjärtat inte får något syre, och jag blir alldeles varm. Varm som Jacob kanske? Maria, jag slår vad om att du kommer få samma känsla som jag fick när jag såg den. Känslan kan beskrivas som när vi såg Twilight på bio första gången. Och Edward kom in genom dörrarna till matsalen. Vi båda två tappade andan rejält. Detta är samma känsla. Njut av de underbara minuterna av lycka.
xoxo


Eclipse

Ja, de har börjat att filma Ecplise nu på allvar. Här ser vi två bilder, den ena på Robert och den andra på Ashley under filminspelningen. Går det att bli besviken på Roberts bild där han är fult "utklädd" till Edward Cullen? Nej jag tror knappast det. Och sockersöta Ashley, går inte heller att bli besviken på. Jag längtar fullt ut tills denna filmen kommer ut. Dock får jag vänta i ungefär ett år till. Först är det New Moon som gäller.
xoxo








Volturi

 

 

 

Jag har blivit som New Moon galen nu eftersom jag läste om boken nu när jag var i Kreta. Letade rundor lite på nätet och hittade dessa bilderna som är på Volturi. Tycker att de har hittat bra skådespelare som passar in i rollerna. De ser faktiskt ut som vampyrer. Och öven att de är onda. Jag kan knappt bärga mig nu tills filmen går på bio. Maria håller till hundra procent med mig. Jag vet, jag är Twilight-galen. Men alla har någonting i sig som man får en kick av. Min är Twilight. Och dessutom har jag inte skrivit någonting om Twilight på länge nu.. så det är väl dags.

xoxo

 


I´ve got it!

Titta vad jag hittade. Jag tänker inte lägga ut den bara för att bevisa hur stor Twilight-nörd jag är. Utan att bevisa att jag har den. Dock kommer jag såklart inte att skriva till honom. Det har han inte tid med. Inte nu iallafall när han håller på att spela in Eclipse. Vilket betyder ju då att han inte är hemma i England utan att han är i USA. Men ja, här är den iallafall.
xoxo

Robert Pattinson
Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK





73-381

Hittade denna bilden vilket är solklart eftersom jag är mer Team Edward än Team Jacob. Rättar sagt jag är i Team Edward såklart. Dock har jag inget emot lille, eller ja store Jacob. Men jag diggar ändå bilden skarpt.

 


Tobbe på Kålmorden

Ja ni kommer väl ihåg "En annan del av Köping" som gick på TV för ett tag sedan. I stugan visade Ludvig oss från Skåne ett klipp då Tobbe, han som svär & dricker kafe hela tiden, när han och de andra är på Kålmorden. Tobbes kommentarer är absolut något man asgarvar till. Det blir extra roligt eftersom Ludvig har gått och kommenterat samma saker som Tobbe har sagt ungefär halva sommaren. Här har ni klippet. Så njut nu utav Tobbes ursköna kommentarer.
xoxo

 

 


Twilight Necklace

När jag var på Kreta såg jag hur många som helst gå rundor med halsband med sina namn på. Jag tyckte att det var otroligt fint, men undrade snabbt över vart de hade köpt dem. Jag förstod ganska snabbt att det är någonstans i området, eftersom rätt många hade det. En dag såg jag det. En man stod med en liten "tång" och ståltråd och fifflade med något. När jag gick närmare såg jag en skylt med massa namnhalsband på. Det klickade i min blondinhjärna att han böjde ens namn med ståltråd och tång till ett halsband. Eller tja bara namnet, för man fick en halsbandskedja till. Jag bestämde mig snabbt att detta måste jag ha. Det såg mycket skickligt ut. Jag bestämde mig inte för att ha mitt eget namn, utan ville sticka ut i mängden. Så vad bad jag om? Jo, Twilight förstås. Jag kanske är den enda i hela Sverige som har ett sådant halsband nu, vad vet jag?! Men jag vill stå ut från mängden iallafall. Jag är supernöjd med halsbandet, och ska bevara det nära hjärtat.
xoxo





Honey, I´m home!

Nu är jag äntligen hemma från två veckors sol och bad i härliga Grekland. Eller ja, Kreta rättar sagt. Jag måste erkänna att det är väldigt skönt att vara tillbaka på svensk mark även fast man saknar solen och ledigheten. Saken med att jag älskar med att vara på svensk mark igen är att man slipper kasta toalettpappret i en papperskorg och inte i toalettstolen som man var tvungen att göra på Kreta. Det var skitjobbigt. Hände någongpng att jag råkade kasta det i toalettstolen. Men vadå, det är ju en vana! Ännu en anledning är att jag blev fruktansvärt trött på maten därnere bara efter en vecka. Det är samma mat överallt. Souvlaki Souvlaki Souvlaki. Isch! Nej, det är skönt att det inte ska bli snabbmat nu här hemma på ett bra tag. Usch ja, skola på måndag då efter ca tio veckors ledighet. Det kommer att bli tufft att jag inte ens orkar tänka på det just nu.
xoxo



Det sista..

Har precis kommit hem från stan från en mysig fikastund med Elias sen en mysig matstund med både Elias och Maria. Sitter och funderar det sista med packningen. Det kommer alltid upp tusen frågor i mitt huvud. Har jag det med mig? Var har jag lagt det? Behövs det? Ska man ta med sig denna? Klarar jag mig utan detta? Ja tusen frågor. Vi åker 03.00 imorgon bitti, och då finns det ingen chans att man hinner att packa ner det sista. Ett för att man är trött, och två för att vi har ett tåg att passa. Mm, jag hoppas att allt är med nu, annars är det ju inte mycket att göra. Får bara inte glömma MP3 och kameran. Nej, det är saker som är ett måste att ha med. Ses om två veckor!
xoxo





Under konstruktion..

Nu och cirkus två veckor framåt kommer min blogg att kanske byta utseende ett par gånger. Ni ser redan nu, att jag har varit och kladdat vilket blev så himla misslyckat. Julia experthjälp kommer till räddning, tur det jag menar. Huvudfärgerna på min nya blogg kommer att vara brunt och turkost. Jag har alltid älskat turkost, och det är en färg som beskriver mig. Sen känner jag också att, ingen annan av mina kompisar eller så har brunt och turkost på sina bloggar. Så det blir ingen risk att man "härmar" varandra, vilket jag självklart hatar. Så brunt och turkost it is.





Grapes & Echinacea




Min mamma säljer smink från ett företag som heter Oriflame. Många tänker säkerligen nog nu att det är ett b-företag, med urkass smink. Ja det är ett b-företag, men sminket är helt okej. Plus att det är relativt billigt. Man kan köpa allt där, ja från mascara till parfym till sådana pulvershakes som man ska dricka om man vill gå ner i vikt. Även smycken och väskor. Det häftiga med Oriflame är att man får kataloger såklart för att kunna se vad dem har att sälja den månaden. Men det var inte det häftiga, utan det häftiga är om man kommer till en sida där det finns en parfym och där det står prova gärna. Om man gnuggar på den texten där det står prova gärna så kommer du att få parfymens lukt på handleds undersida. Det tycker jag är fräckt. Jag kan rekommendera Oriflame för jag har själv gjort bra köp där. Ett av dem är en Anti-stretch Mark creme, som inehåller sojaprotein som slätar ut huden, så att man inte får celluliter. Mitt andra köp som har varit riktigt bra är faktiskt två stycken Body creams, i två olika smaker. Dock den på bilden är den jag använder just nu. Den luktar gott, och den gör vad den ska. Hör av er till mig, om ni är intresserade av att kanske få med er hem en katalog från Oriflame och kanske köpa något där.
xoxo

Hightech

För er som inte vet det, så lämnade jag in min telefon igår på lagning. Nämen vad är det jag hör? Applåder kanske? Jo jag vet, jag är otroligt stolt över mig själv. Jag har gått och velat nu i ett år, ska jag lämna in den eller ska jag inte. Jag hade en massa spruckna knappar där ju, vilket jag störde mig något fruktansvärt. Men för inte så längesedan slutade mellanslagsknappen som man trycker på när man ska skriva sms fungera, vilket gjorde allting mer jobbigare. Jag tänkte ju att nej, nu när jag ändå ska vara borta i två veckor, och inte kommer att ha med min mobil och använda den, kan jag ju lika bra lämna in den. Hör och häpna med, jag fick en hightech, ja en hightech mobil som lånetelefon. Annars brukar det bara vara gamla siemens eller någon gammal nokia man får. Men nejdå, jag fick en Sony Ericsson w380i, i färgen lila. Lite seg bara när man ska skriva sms, gillar inte riktigt knapparna. Men ändå, jag fick en hightech mobil!!!
xoxo




Lorraine goes camping..

Maria och jag har något gemensamt. Vi båda älskar Mighty Boosh, och vi båda älskar MadTv. Igår när jag & Martin tittade på MadTv, visade de en av mina favoritpersoner i serien. Lorraine goes camping. Hur jävla kul som helst. Det roligaste är nog när Lorraine kallar på hela familjen, och alla är likadana som hon. Enjoy the film!
xoxo





So you think you can dance?

Jag älskar detta programmet mest av allt. För några veckor sedan så såg jag en dans mellan Evan och Randi som var så himla klockren. Mycket sexig och själva dansen handlade om tjejens rumpa som förtrollade killen, så att han inte kunde sluta att titta på den. Igår såg jag när Jeanine & Jason dansade en dans som en tidigare dansare i programmet hade gjort. Det var nära att jag började gråta så fin den var. Handlingen var om två personer som har varit barndomskompisar och stått varandra mycket nära. Dem är kära i varandra, men vågar inte visa det ibland, och är osäkra.. iallfall från tjejens perspektiv. Man blir som förtrollad när man ser på den dansen. Så jävla bra är den. Här nedanför kommer dem, så det är bara att njuta.
xoxo



Evan & Randi - The Butt dance




Jeanine & Jason

A!

A As Always Adorable
A As An Amazing Actor
A As Athletic
A As Appeal





Etthundra dagar kvar..





I
dag är det exakt etthundra dagar till New Moon premiären. Tiden går faktiskt väldigt snabbt. Det känns som det var igår jag & Julia började räkna. Då började vi med något på trehundra dagar, och vi är redan nere på hundra dagar. Det betyder ju även att det är etthundraen dagar kvar till min födelsedag. Tiden den går faktiskt snabbt. Just nu har jag precis duschat, och börjat packa så smått till Kreta. Det är ju inte många dagar kvar nu. Nej det är bara fyra dagar kvar, och himla gött ska det bli att komma till en annan miljö samt klimat. Idag ska jag även in till stan för att fika med Maria och bara umgås. På kvällen vet jag dock inte vad som händer, men man kommer alltid på något. Nej, nu ska jag fortsätta att packa.. men ni får iallafall glo på denna snygga bilden, jag är så snäll.
xoxo

Bitch Night






J
ust nu är Sara hemma hos mig. Vi har haft huset för oss själva, vilket är mycket nice. Eller ja, det hade inte varit så himla nice om jag hade varit själv. Som tur är så har man Sara. Vi har lagat god mat. Lövbiff faktiskt. Blev fantastiskt gott. Sedan tittade vi på Bedtime Stories, med lite snacks därtill. Nu snart ska vi sova, eller ja, det blir väl att snacka halva natten. Även fast jag bara har sovit i fem och en halv timme inatt pga Saras och Christians fest som var mycket trevlig känner jag mig inte så himla trött som man kanske egentligen borde vara. Nåja, det kommer väl senare någongång.
xoxo



Partylicious tonight..

Ikväll är det grill/fest hemma hos Sara. Jag fick ju som jag ville nu, med att festa nu innan man åker till Kreta. Dock är det ju ingen fest med alla mina kompisar, vilket är trist. Det är bara få av mina kompisar som ska vara med ikväll. Majoriteten är från Christians håll. Men den festen som Sara hade för ett år sedan, som innefattade massa folk från Christians håll, var en utav de roligaste jag har varit med om. Förhoppningsvis blir det skitkul ikväll. Snart är det dags att platta håret och sminka sig.
xoxo





Nightmare..

Inatt drömde jag om att jag bodde nära ett hav. Och att jag fick i uppgift av min mormor att gå ut i vattnet och duellera mot Johnny Depp, för att sedan döda honom. Saken var den att vi älskade varandra i min dröm. Precis som om vi vore gifta eller något. Mormor sa också att det var jättemycket att jag dödade honom. Så jag gick ut i vattnet som gick ungefär till kläderna. I vattnet fanns det också en bil, som bara stod där utav någon konstig anledning. Jag och Johnny börjar duellera med svärd och ett, två och tre änvänder jag skådespeleri för att döda honom. Jag sänker ner svärdet går mot honom och säger att jag vill inte göra detta.. utan bara vill vara med honom. Jag får honom att luta sig mot bilen som stod i vattnet, då jag kysser honom samtidigt som jag sticker in mitt svärd i hans hjärta. I tårar lämnar jag honom där och går upp till mormor som sitter där tillsammans med Evve och Lina. Mormor berättade att allting hade blivit ett missförstånd, och att jag inte hade behövt döda honom. Usch, välrdens hemskaste dröm.. hatar sådana drömmar.. men jag fick ju kyssa Johnny Depp..
xoxo





Fragrances

Innan vi åker till Kreta kan man beställa olika saker på tax-free som amn sedan kommer att få på planet. Jag är duktigt sugen på att köpa en parfym. Antingen Naomi Cambell - Cat Deluxe at night.. för den var himla billig. Men är den god? Eller så vill jag beställa DKNY Blossom. Har ju redan DKNY Be Delicious, och den är helt okej faktiskt. Vet någon hur den luktar också eller? DKNY var dock dyrare än Cat Deluxe, så man får nog välja med omsorg. Man kanske ska in till stan och gå till någon parfym-affär bara för att lukta och få mer "kött på benen" om hur dem doftar. Vilken tror ni luktar godast?
xoxo










We all do it..

Det kommer alltid en punkt i livet då man inte orka hålla tyst. Man orkar inte låta saker och ting som har hänt bara flyta iväg. Alla någon gång säger ifrån, vilket är helt normalt tycker jag. Om man inte hade sagt ifrån, hur hade världen sett ut då? Allting hade förändrats då, ellerhur? Jag gjorde mig själv en tjänst igår av att berätta. Och allting slutade i kaos. Det är saker som händer, men oftast blir allting bra igen, vilket jag tror det kommer att bli. Alla gör misstag, ingen är perfekt. Om alla skulle vara perfekta, hade man stört sig på det. Nej, så att göra misstag är faktiskt något positivt ibland. Jag vet att jag också har gjort misstag, och att detta är också mitt fel.. men du är också en del utav det. Jag hoppas verkligen att vi kan lösa allting. För att bli av med en vänskap som har varit uppe i över femton år, är hårt att komma över. Och när man blir arga på varandra, säger man massa saker som man egentligen inte menar. Det vet alla.. och man säger det bara för att man är så arg och ledsen så att man hinner inte tänka. Sen ska den ena vara värre än den andra.. så dras ämnet ut och blir värre och värre, plus större och större. Jag vill ha dig som min vän, och jag hoppas att du också vill det. Jag tycker att vi pratar ut ordentligt, och skapar fred och glömmer helt och hållet allt vi har skrivit på våra bloggar. Jag tycker att det låter bra, och jag hoppas att du håller med. För jag älskar dig. Jag gör verkligen det. Vi har bråkat innan också, men vi har alltid blivit sams efter några timmar. Vi kan helt enkelt inte vara ovänner.. så är det bara. Jag älskar dig snäckan..
xoxo







Fest någon?




Livet är hårt när man inte är arton. Känns som att alla ska ut nu på fredag eller på fest någon annanstans nu i helgen. Men hallå, vad händer med mig då? Jag vill också festa.. speciellt innan jag åker till Kreta som är nästa lördag kl. 04.00 på morgonen. Det känns inte så himla bra heller att festa på fredagen, alltså dagen innan. Nej det är uteslutet. Men att ha som en liten avskedsfest för mig hade ju inte varit hel fel va? Snälla, skriv på msn, skicka sms eller varför inte lämna en kommentar här på bloggen om ni också vill festa. Och kanske kan komma med förslag på var någonstans man kan vara, och sen vilken dag osv.
xoxo

Falskhet

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men det är något med falska personer som jag absolut inte tål. Varför ska man hålla på att reservera sin vän/vänner? Det är något otroligt frustrerande att det finns människor här ute i världen med en så hög dubbelmoral så det finns inte. Ena stunden är det bara massa fjäsk, och andra stunden är det bara falskhet. Vilket är det man ska tro på egentligen? Och för det andra, vad är det man ska säga? Jag brukar inte vara en sådan person som lägger mig i i olika konflikter. Men när det väl handlar om mig, när jag är inblandad kan jag inte hålla mig längre. Mitt temperament stiger upp till rymden då, och jag kan inte hålla saker och ting för mig själv, undanhållna. Usch Usch Usch vad jag stör mig.. stör mig så otroligt mycket. Att folk bara inte kan växa upp, och bete sig i den åldern som de är i just nu.
xoxo





Beyoncé

Jag har följt Beyoncé i nästan hela mitt liv. Först när hon var med i Destiny´s Child älskade jag hela gruppen. De gjorde många starka bra låtar som man minns än idag. När hon började på sin solokarriär började jag slå upp ögonen till max. När hon släppte ut sitt fösta soloalbum Dangerously in love förälskade jag mig i hennes låtar. Speciellt Crazy in love, Naugthy girl och Baby Boy. Efter att hon började på sin solokarriär har hon gjort många starka låtar. Hennes senaste album I Am.. Sasha Fierce tycker jag att hon har många starka och betydelsefulla låtar. Många av låtarna på hennes skiva har blivit stora. Tex. If I were a boy, Halo och Single Ladies. Nu har hon gjort en till låt, som jag har fått upp ögonen riktigt mycket. Jag älskar låten riktigt skarpt. Enjoy..
xoxo






Ett stort tack till..

Christian! Som gjorde det möjligt för mig att skaffa Spotify, på ett mycket annorlunda sätt faktiskt, som jag aldrig hade kunnat klara av. Dock har jag märkt att vissa låtar finns inte med att söka på i mitt Spotify, men ja, jag har det iallafall, vilket är huvudsaken. Nu kan jag äntligen söka efter det jag vill, och lyssna på det jag vill. Så ett super stort tack till Saras lillebror Christian för all hjälp.
xoxo





20 + 20 = 40

Igår vaknade jag och Sara i ett tomt hus hemma hos Hanna. Emil och Hanna hade kört tidigt ner till Sturup på ett crossläger som de skulle på. På eftermiddagen var det dags att åka till Kävlinge för att fira Linda och hennes kompis Emma. De hade slagit ihop festen så det blev som en 40 års fest. Det var mycket mysigt där, och bra musik. De hade hyrt en Dj som spelade riktigt bra låtar i mellan åt. Oturligt nog, som alltid får jag en skum äcklig kille hängandes över mig hela kvällen. Jag skojar inte, utan det var verkligen hela kvällen. Så fort han kom när man var där inne så var det antingen jag eller Emma som sa - nej nu går vi ut och röker, för att slippa honom. Tja det är inte lätt när man är full för vissa killar. Det kändes på ett sätt konstigt att vara på festen över lag eftersom den äldsta där var 27, och alla andra var runt omkring 20-års åldern. Men jag hade mycket trevligt ändå, speciellt när jag, Emma och Sara körde lapdance på med stolarna. Jag var den som fick en lapdance, sedan blev det att ställa sig på stolarna och dansa istället. Härligt folk var där också.. speciellt Dennis, som var den tjejiga typen av homosexuell. Han var så himla god, och man kunde prata med honom om exakt allt. För övrigt fanns det en till homosexuell på festen, dock pratade vi aldrig med honom. Tack Linda & Emma för en trevlig fest.
xoxo




Suck..

Det har hänt mycket nu under dessa två dagar. Man har fått reda på ett "hemligt förhållande" som inte visade sig vara så himla positivt. Har även fått sitta och vara åskådare till det här "hemliga förhållandet" och blivit äcklad något fuktansvärt. Ikväll är det ännu en fest, flera mil härifrån. Känner mig inte så himla festsugen längre. Får väl se vad som blir av, om man säger in i det sista att jag orkar inte följa med, eller om jag verkligen följer med. Ibland önskar jag bara att man kan stanna uppe i stugan för resten av sitt liv, och slippa att komma hem till sådant här som är hur jobbigt som helst. Att bara slippa allt falskspel hos människor. När jag blir äldre ska jag nog antingen flytta upp till stugtrakterna eller till England. Vill absolut inte bo kvar här i Kristianstad, när man inte kan få nya mål eller någonting.
xoxo

RSS 2.0