At Sofie´s place



Massa slarv med skrivandet den här helgen, men men, kan ju skriva det som var mest aktuellt den här helgen.
I fredags var det partylicious hemma hos Sofie, med kubbspel och singstar. Synd bara att jag knappt fick dansa. Men det får komma på nästa fest vetja. Lite dans blev det dock, då Emmie presenterade den sjukaste dansen jag någonsin har varit med om näst efter "rullstols-mickes" rullstolsdans, med låten I do it like a truck. Lätt att jag ska spela den låten plus dansa dansen på nästa kommande fest.

Tokio Hotel





Idag när jag satt och kollade igenom lite MTV musik som jag hade spelat in, kom Tokio Hotel med Monsoon upp. Då var det snabbt på med surroundljudet och bara njuta. Kom ihåg att för något år sedan älskade jag dem, var helt besatt. Ungefär som jag är i Twilight. Jag hade nästan glömt hur snygg Tom Kaulitz var, plus hur bra Monsoon är egentligen.

Kissing scene



Titta vad jag hittade, som ett litet bildspel under inspelningen i Italien av New Moon. Är det någon mer än jag som bara längtar så fruktansvärt tills filmen kommer? Det bästa just nu med att fylla år så sent som jag gör, är att Twilightpremiären är dagen innan min arton års födelsedag. Jag vet vad jag önskar mig i present utav mina brudar i klassen. Twilight - New Moon på bio :)

New Moon












Har hittat dessa underbara heta bilderna på både Robert och Kristen under inspelningen av Twilight - New Moon. Detta är bilder från en utav de sista scenerna när hetingen Edward befinner sig i Volterra. Mer vill jag inte säga.. men för er som redan har läst den andra boken, vet ju vad som har hänt och vad som väntar. Me like the pictures! Speciellt de som är på Robert.

Midnight Sun










Visste ni att på Stephenie Meyers egna hemsida kan man klicka vidare lite rundor för att sedan komma till den femte romanen av Twilight, Midnight Sun som den heter på engelska. Boken handlar om den första boken, alltså Twilight.. bara det att det är från Edwards synvinkel. Hela boken faktiskt. Hon är dock inte klar med boken. Men man kan gå in och läsa det första kapitlet ur Edwards synvinkel på engelska.

http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_chapter1.pdf

The Resistance














Äntligen är mina gudar tillbaka och snart med ett helt sprillans nytt album "The Resistance". Ska bli mycket spännande att få lyssna på deras nya album senare när det väl släpps. De andra albumen har ju varit gudomliga!
Två saker som jag faktiskt fick reda på idag, som jag vill se och är lite arg för att jag inte kan är att Coldplay, mina andra gudar ska spela på Roskildefestivalen. Muse spelade där för två år sedan tror jag det var, men då var man lite ung att åka på festival i Danmark, och sen fick jag ju se dem live iallafall tillsammans med min morbror, mamma och kusin. Det andra är att Keane, som också är en del av den dära gudsamlingen ska spela på Love and Peace festivalen. Dem har jag aldrig sett, inte Coldplay heller för den delen, men det hade varit så kul att göra det. Jag får lite halvpanik också för det ryktas om att Coldplay ska lägga ner nästa år, vilket är helgalet enligt mig. Klart dem ska fortsätta att göra fantastik musik och bara visa vilka stora stilikoner dem är!

In action





Just nu filmas det för fullt för att få klart den nya filmen Twilight - New Moon. Ansvaret ligger inte på Catherine Hardwicke som gjorde den första Twilight filmen och som även har gjort tonårsfilmen "Thirteen". Nu ligger ansvaret på Chris Weitz som är den nya regissören av den nya spännande filmen. Så här kommer de superheta vampyrerna att se ut under en av de första scenerna som är när det är kalas för Bella hemma hos "The Cullens". Det har ju även varit mycket tjat fram och tillbaka om att Taylor Lautner inte skulle få vara med i New Moon utan ersättas av en annan kille. Men tack gode gud så är Taylor kvar i denna filmen, vilket jag tycker är helt rätt!

New Fashion





Har tittat igenom HM:s hemsida. Där är ungefär tusen saker som är riktigt intressanta just nu, som kan behövas innan sommaren. Snacka om att jag ska försöka köpa något av dessa plaggen på Center Syd. Efter jag har varit inne i Gina Tricot och New Yorker! 

Love Game



L
et´s have some fun
This beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick!






L
ady Gagas nya låt som jag har haft på min dator hur länge som helst, men bara inte orkat lyssna på den när väl Just dance och Pokerface var populärast. Nästa fest som kommer, ska denna låten spelas i sönder. Så bra är den!

Me like!



Har ungefär tusen olika klädesplagg som jag bara måste köpa nu innan sommaren. Och det lär ju vara tusen klädesplagg till sen i sommar när man väl står i Umeå och ska shoppa. Ekonomin just nu är inte helt hundra heller. Undra hur jag ska klara detta när man är shopaholic och inte har något sommarjobb i sommar. Om nu inte Sara kan fixa
till mig.

Dessa tre klädesplaggen kommer från Gina Tricot. Och snacka om att jag & Maria ska in här på Lördag och köpa sönder stället, även fast jag är urfattig. Förhoppningsvis, om alla planer går rätt till, kanske min mamma följer med. Då kanske man kan flörta till sig ett klädesplagg eller två. Fast det hade ju varit hur mysigt som helst att bara åka med Maria. Dock lite komplicerat att åka till Center Syd helt själva, när vi knappt vet vart det ligger. Så att om mamma följer med, hade ju det underlättat.

Ett tack till..




Ett stort tack till Julia som sliter som ett djur med att få min blogg snygg. Älskar headern! Utan din hjälp hade min blogg inte sett ut såhär idag.
Massa tack :)



Night at Saras place




Vissa personer här i världen fattar verkligen inte vad vänskap är för något. Att bjuda en del av gänget, eller faktiskt alla förutom tre stycken är mycket dålig stil. Detta hade André att komma med när han hade bjudit alla på grillkväll förutom mig, Sara och Pontus. Mycket dålig stil, och sen att skylla på att de andra inte var bjudna till Elias fest och säga att det är typ samma sak är ännu sämre stil. Så därför spenderades kvällen hemma hos Sara där vi tittade på The Island. Men efter att Sara somnade och nästan jag också, körde jag och Pontus hem. Får se vad för planer det blir imorgon. Är faktiskt riktigt sugen på att festa, eftersom det inte blev en fullständig fest hemma hos Elias.



Partylicious @ Elias

 




Torsdag och även studiedag. Då tänkte jag att man kunde ju sova länge idag, eftersom det var Partylicious senare på kvällen @ Elias. Men nej då, här vaknar vi 10.15. Stör mig något fruktansvärt. Festen var rätt okej faktiskt för att vara en utomhusfest. Dock lite tråkigt att det regnade som fan (som tur var så satt vi i ett partytält) plus att det åskade som satan. Detta resulterade till knappt någon musik under kvällen samt dans vilket är dåligt. Det blev att sova över hos Pontus senare på natten när vi kom hem. Dock blev det inte så mycket sömn där heller, plus att vi vaknade 09.20, när jag somnade runt 03.15 och vaknat hela tiden under natten. Superkul!



Musikal - Queens College





De senaste dagarna har det varit mycket slarv att skriva här, och att vara vid en dator överhuvudtaget. I måndags drog musikalen igång på allvar, då vi repeterade från 13.00-19.00. Det blev någon timmes repetition på tisdagen likaså. På onsdagen var det dax för två föreställningar vilket var mycket nervpirrande. Men allting gick superfint, iallafall för mig. Förutom att jag puttade omkull Sofie i dem scenen då vi skulle springa och jaga varandra haha. Jaja, det såg verkligt ut iallafall. Men nu är musikalen ÄNTLIGEN över. Nu väntar bara det fruktade musikprovet på måndag som jag kommer att få IG i. Ikväll blir det Partylicious @ Elias, dock utomhus vilket jag alltid hatar. Som igår, då vi hade klassfest utomhus. Det blev en upplevelse att se Annie, Jovana och Krenare stupfulla. Men trevligt var det.



Jag var med och skapade nya Hipp Hipp





En massa roliga skratt kom det när jag var och såg Anders och Johan från Hipp Hipp som hade föreställning här i Kristianstad. Dem hade satt upp denna föreställningen för att få publikens inspiration om nya karaktärer och karriärer i den nya säsongen som kommer 2010. Ja då får man se om man känner igen något som sades från kvällen sen i den kommande säsongen.



Fresh


Ja nu sitter jag här med en helt ny blogg (tack vare Julia). Utan henne hade jag minsann inte kommit långt på den eftersom jag är så blond så att ni inte fattar. Numera kommer jag enbart att skriva här om allt mellan himmel och jord. Eller nästan iallafall. Ska försöka riktiga in mig specifikt på mode, Twilight, musik och festlivet. Annars kan det bli rätt jobbigt att läsa.

 

RSS 2.0