The Kitchen

Jag tycker att det allra viktigaste i ens hem är köket, husets hjärta. Det är även därför jag lägger ner lite extra mycket tid på att göra kök i Sims. Jag gjorde en makeover på ett litet tråkigt hus som jag tänkte lägga upp nu. Jag har fixat alla rummen i huset men bara tagit kort på vardagsrum, matrum och köket, så det ska ni få se nu :)







Vad ska man köpa..

.. när man har ett presentkort på Cervera på 500 kronor. Det är den största frågan just nu. Jag tror jag har varit inne på Cervera typ 51 gånger och tittat rundor på allt för snygga men allt för dyra saker som jag skulle kunna tänka mig köpa. Ska man köpa en Eva Solo karaff som är jäkligt snygg och där man kan köpa till ett fodral i olika färger? Ska jag köpa en Iittala-skål där jag kan ha godis/smycken i även fast jag redan har typ en smyckes/godisskål med lock av glas köpt på Lagerhaus? Eller ska jag köpa fler vinklas av Iittala eftersom jag håller på att samla på just Essence designen? Ska jag köpa en Iittala karaff av samma design alltså Essence som mina vinglas? Vad fasen ska man köpa för något?



Composers

Om man är intresserad av musik inom film och spel lägger man ofta märke till soundtracket eller scoret som finns för filmen eller spelet. Många som gör detta har sina egna favoriter bland kompositörerna som är en del. Många har hört namnet Hans Zimmer och tycker att han gör enastående musik då han bland annat har gjort musiken till Pirates of Caribbean. Jag däremot har andra, lite mindre kända, men ändå jäkligt grymma kompositörer!




Paul Haslinger



Ramin Djawadi



Charlie Clouser

Livet

Livet är orättvist
Livet är som ett virus
Livet är endast något man har för att plågas
Livet är en ond cirkel
Livet är ont
Livet är mörkt


RSS 2.0