Would you like to be my Bambina?

Oh yes! Är svaret. Just nu har Domenicos nya program på Mtv börjat sända. That´s Amore heter det. Men för er som nu inte vet vem han är kan jag ju säga kort, att han var den killen som gjorde folket som mest känsliga pga av sin charm, utstrålning och sin personlighet i Tila Tequilas program A shot at love. Hell yeah att jag kommer sitta och dödregla över programmet, och faktiskt över honom också. Han är en typisk sådan kille som alla vill ha. Känslig och hur underbar som helst. Jag hade dock inte tackat nej att få vara tillsammans med denna charmiga italienaren. Men helst föredrar jag engelsmän faktiskt. Det är något speciellt med dem. Själva känslan av att leva med en engelsman och speciellt någonstans i England stärktes när det var British Open, alltså ja, golf, då jag såg typ världens sötaste golfspelare som faktiskt vann en jättestor golftävling för något år sedan med sina drygt 20 år. Rory McIlroy heter han, och jag måste faktiskt erkänna att jag älskar de killar som är lite halvtöntiga. Ja, att vara tillsammans med honom hade ju inte heller varit fel.
xoxo


Domenico



Rory McIlroy



Inredning

Sitter just nu framför datorn och funderar på om jag ska antingen duscha, eller möblera om mitt rum. Min mamma gillar ju inte hur det ser ut just nu, och jag kan medge att det hade varit kul att möblera om det snart eftersom jag har haft det såhär i typ ett år eller något. Jag är en sådan personen som vill ändra om hela tiden, vilket många kanske anser är jobbigt. Men det tycker dock inte jag. Jag älskar det, att få leka kreativ för en liten sekund. Mmm, jag tror jag vet hur jag vill göra nu.. dock blir ju inte resultatet alltid bra, men då är det bara att flytta tillbaka det till så det var innan. Nej nu ska jag börja, kan ju passa på då att ta ut och rensa gamla saker som bara ligger och skräpar i någon låda. Vilket jag gjorde lite igår när jag skulle hitta garantikvittot till min kamera. Vi hörs senare..
xoxo





Potter-puppets

Jag dör nästan så fort jag ser detta klippet. Det sätter sig på hjärnan, kanske också ett tack till Ludvig, Julia och Erik som har gått och sjungt på den här "låten" halva sommaren. Likadant med "Tobbe på kolmården". Favoriten i klippet är ju såklart Ron och hans sätt att säga sitt namn. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, det är bara att se efter själva. Lyssna och njut, samtidigt som ni ger ifrån er något skratt.
xoxo





The Bandstand..

Man kan säga att min morbror är skälet till att jag lyssnar på musik. Han är min musikinspirationskälla. Han har den förmågan att hitta de band och låtar som jag totalt förälskar mig i. Han var den personen som fick mig att lyssna på Muse. Jag hade hört Supermassive black hole någon månad tidiagre, men tyckte att den var skum. Men när jag fick lyssna på Starlight, ändrades allting. Han var även den personen som fick mig börja lyssna på Keane och Coldplay. Idag är Muse, Keane och Coldplay de främsta banden i min älsklingslista. Utan min morbrors identiska musiksmak som jag har hade jag aldrig stött på dessa band. I år gjorde han samma sak igen. Ett gammal band som gjort comeback hade släppt ut en stark skiva med starka låtar. Jag pratar om A-ha. Ja de som släppte ut "Take on Me" som blev allas favorit. Deras nya album var faktiskt riktigt bra, men där är bara en låt som värmer lika mycket i hjärtat varje gång. Där är bara en låt som får en att rysa och vilja sjunga med och lyssna mera på. Det är The Banstand.. så jag lägger upp ett youtube-klipp åt er så ni kan få lyssna.
xoxo





Lap Lap

Idag sa min pappa den mest underbaraste saker ever. Fast ja, först frågade han om jag & Martin kunde klara oss på att ha en Laptop som vi delar på. Då skrek jag nej. Om det hade varit så, hade Martin haft datorn hela tiden. Jobbigt värre.. Då sa min pappa att jag fick ta ut pengar från mitt sparkonto.. vilket jag har velat göra nu i sådär ett år, men inte har fått pga min mamma. Så nu har de hört med min morbror efter lämpliga priser på en laptop. Och jag tror att jag vet precis vad för någon jag ska ha. En sådan som Ludvig fick i studentpresent. Jag älskar den, och förhoppningsvis får jag den innan vi börjar skolan.
xoxo




Äntligen Hemma




N
u är jag äntligen hemma, efter många timmars bilåkande som har varit übersegt. Direkt igår när jag kom hem, vilket var efter fem gjorde jag mig i ordning för Sofies 18-års fest. Det var mycket trevligt faktiskt, fast kvällen slutade med illamående, trötthet och huvudvärk. Jaja, inte mycket att göra åt. Ikväll blir det att umgås med Diddi och Sara. Vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det dyker väl upp något trevligt senare. Detta årets semester i stugan har både varit upp och ned. Fast mest upp.. Julia och hennes familj fick den sötaste hundvalpen som finns i hela Sverige. En dansk-svensk gårdshund som heter Daisy. Dock har det ju inte varit så mycket bad för min del på grund av förkylning och dåligt väder. Men två dagar innan hemfärden tror jag det var, så var det 18-20 grader i vattnet, vilket resulterade till långt bad med letande av golfbollar. Jaja, vi syns om lite mindre än 365 dagar, om ni inte kommer ner innan, runt jul vilket jag tycker är ett bra förslag.
xoxo

Feelings

Imorgon åker mina kusiner hem, på tisdag åker Britt-Marie hem, men när åker vi hem? Längtar hem riktigt mycket nu till att bara festa, umgås med mina kompisar och att bara vara på hemmaplan. Hemmaplan som singel, igen. De senaste dagarna har varit både upp och ned. I torsdags börjades dagen med en riktigt otäck förkylning som ledde till att man tillslut låg i mormor och morfars sängar och grät så jobbigt det var. Bara några timmar efter det, efter en otäck känsla i magen, var man singel. Dagen efter på morgonen var som värst. Att veta att man inte kommer att ha den andra personen vid sin sida mer. Men som mormor säger, om en går så kommer tusen åter. Undra om det kan stämma? Isåfall har jag 998 stycken kvar som ska komma åter. Jag har vant mig nu att inte gråta över en kille som lämnar en. Jag är otroligt stark, vilket många vet om. Och jag tänker inte ligga och tycka synd om mig själv bara för att det finns idiotiska killar överallt i världen som jag stöter på. Olyckligtvis. Jag tänker inte sörja mer för att han gjorde slut med mig, det var hans val, så jag låter det vara det också. Man kan säga som att jag har två personer i mig. Den ena personen är stark, vild och bestämd. Den andra personen är svag, tillbakadragen och förvirrad i alla sina fall. Just nu är jag den starka personen, och kommer att lämna den svaga personen för en tid. Jag orkar inte slösa på mina känslor och på mina tårar när livet går vidare, även fast det är svårt. Nog om detta, idag kommer Julia och co, hem med en ny hundvalp. En dansk-svensk gårdshund som heter Daisy. Otroligt söt var den på bilden, och mormor är helt frälst i den rasen också. Imorgon blir det väl antagligen nya planer, eftersom att jag är singel, spelar det inte någon roll om jag och Jakob har vår sovtävling, som blev oavgjort förra året. Något jag ska göra just nu, är att glömma det förflutna och se in i framtiden.. utan några dumma, onödiga tårar.
xoxo


Tillbaka..

Ciao Bloggen!
Nu är jag tillbaka igen. Sitter på biblioteket tillsammans med Julia, medans mina föräldrar plus Britt-Marie som för övrigt kom imorse från Skåne är och handlar. Ännu mer saker och ting har hänt nu under de senaste dagarna sen jag skrev sist. Till exempel har Erik skadat tån, när han landade fel på den. Min kamera har på något mystiskt sätt gått sönder och vill inte fokusera när man tar en bild. Död åt den. Sen har ju Britt-Marie kommit med tåget. Jag har blivit superförkyld, och går och snorar hela tiden. Har knappt sovit någonting inatt tack vare förkylningen. Ja så en del sakert har ju hänt här uppe. Imorgon är det dags för spikskärsfesten, som vi alltid brukar ha här uppe. Får väl se hur det går med den, om jag kanske kan dricka eller inte. Berors ju på hur jag mår med ju. Nej nu ska jag inte sitta och skriva här mer, utan lägga upp bilder på bdb, så där kan ni se hur det ser ut här uppe och vad som har hänt.
xoxo


Hänt Extra

Ciao Bloggen!
Idag vaknade jag upp med dåligt väder. Mulet och grått överallt. Men dock var det mycket mycket lugnt vatten, viket var jättemysigt. Så jag och Julia bestämde oss för att ge oss ut på ett båtäventyr. Vi rodde till Uldarsviken, vilket tog ca 20-30 minuter. Sedan när det började smådugga och blåsa upp rodde vi hem, och bestämde oss för att ge oss ut på ett cykeläventyr. Vi cyklade först till udden av Granskär, sedan till andra varvet för att handla godis, och till sist till Ön, som ligger mittemot kungsön. Mycket mysigt. Pontus han frågade mig idag om det hade hänt något extra kul här uppe. Ja, Martin ramlade med en cykel över Julia typ när han skulle vända den, dock slog inte Julia sig, tack gode gud för det. Jakob har bytt brädor på deras båthus, eftersom dem gamla höll på att ruttna då han höll i sig i ett spik på väggen då spiket lossnade så han ramlade baklänges och rev upp halva ryggen då ha ramlade på en bräda med ett spik. Ja det är väl lite av det som har hänt.
xoxo


Uppdatering..

Sitter just nu i Julias och deras stuga och skriver på Ludvigs grymt snygga bärbara dator. Mycket fint väder är det idag. Martin och Erik kom och sa att det var faktiskt varmt i vattnet, vilket jag tvivlade på. Och jag hade rätt så rätt också, men man kunde ha fötterna i havet utan att dem domnade. Vilket är ett plus. Robin, Ludvigs kompis är här, han kom igår. Jakob fixar deras båthus, och fick ett långt blodigt streck på ryggen då en incident hände. Aj aj säger jag. Ikväll är det dans på Granskär, och det är ju klart att jag och Julia ska dit. Förhoppningsvis alla andra också. Känns som att man kanske skulle ta ett kvällsdopp senare på kvällen, efter dansen. Men inte just nu, för jag och Julia duschade bara för några timmar sedan. Jag vet att jag är superslarvig med att lägga upp bilder, men det kommer någon dag väl då jag har tid.
xoxo




Stugan

Ciao Bloggen!
Just nu sitter jag i Robertsfors bibliotek och skriver. Resan gick alldeles utmärkt, likte segt bara, men det brukar det vara. Vi sov i Söderhamn, en rätt så tråkig stad enligt mig. När vi kom till skäret igår kväll var det fint väder, dock blåste det rejält så man fick ha på sig varma kläder iallafall. Bert, morfars bror som är vår ena stuggranne, passar hans dotters hund Troja. En pointer är hon, och hur underbar som helst. Dock är hon ju en fågelhund, så när hon får syn på fåglar är det inte lika roligt. Idag ute på skäret är det ca 14 grader, blåsigt, ja mycket blåsigt och mulet. Rätt så tråkigt väder, så jag hoppas att vädret blir bättre snart så att man kan lägga sig ute och pressa lite. Det är lågvatten också, knappt något vatten i vikarna eftersom det har blåst utåt mot Finland nu i några dagar. Undra om dem har jättemycket vatten då?! Förresten är det riktigt kallt i vattnet, typ kanske 12-13 grader. Har inte riktigt kollat, men jag kan bara gissa. Imorgon är det fest på skäret. Då  får Julia, Jakob och Ludvigs pappa semester, så då är det partylicous som gäller. Även på lördag är det fest, eller ja dans på Granskär. Klart att jag och Julia ska dit och röja, och absolut få bort alla fjortisar. Nej nu ska jag sluta skriva, ska försöka skriva så mycket som möjligt, när jag har tid också. Saknar Pontus som fan också gör jag. Aja, vi hörs snart, skicka massa sms eller ring mig. Det uppskattas.
xoxo

Famous

Ciao Bloggen!
Man kan ju nästan som säga att jag och Evelina är lite som kändisar. I fredags på K-dagarna, när vi skulle se på Clark, stod vi längst fram vid stängslet för att få så bra bilder som möjligt, och bäst känsla också of course. Ett & två & tre, står västa paparazzi-mannen där och vill ta en bild på mig och Evve. Så vad gör man, jodå, man ställer sig i den snyggaste positionen som finns, samt att man posear som aldrig förr. Det känns faktiskt rätt bra att vara med på vimmelbilderna på kristianstadbladets hemsida. Att vi är snygga, ellerhur?
xoxo



Scotts

Ciao Bloggen!
Igår blev det att dra in till stan vid 23.00 med Pontus för att möta Evve, Timmy, Lina, Figge, Nata, Sebbe och Hindis. Vi gick till stora torg för att dansa loss på dansgolvet till Dj:n som spelade allt ifrån dansmusik till Michael Jackson. Ikväll blir det Scotts, vilket resulterar till att dansa kasedans tillsammans med Kjällqvist. Men först ska jag in på eftermiddagen tillsammans med mina föräldrar, för att titta på Star Wars utställning eller vad det nu är för något. Jag lägger upp bilder senare, någon gång imorgon kanske.
xoxo

Kristianstaddagarna

Ciao Bloggen!
Siiter här nu, kom hem från Oskars konfirmation för ungefär en och en halv timme sedan. Snacka om att den prästen som höll allt var jävligt seg. Allting skulle vara traditionellt, inget spex alls. Om det hade varit så när jag konfirmerades hade jag näst intill dött. Som tur var hade vi en fräck konfirmation med annorlunda låtar, och med ett annorlunda upplägg. Igår var det K-dagarna för första gången. Spännande. Först efter många om och men var det förfest hemma hos mig med Diana, Sara, Pontus, Elias och Sofie. Tack gode gud hade jag lyckats att dra ifrån Sofie och Elias från deras lan som dem tvunget skulle ha nu denna helgen. Vi tittade på Clark, det bandet som vi använde deras låtar av under vår musikal, samt att Tore, vår musiklärare inom den kursen, det är hans sons band. Dem var faktiskt rätt okej live, dock spelade dem ju inga låtar som vi hade sjungit och användt. Kom hem vid efter ett, och då var det marsch i säng. Ikväll blir det att åka karuseller och att dansa loss på discogolvet ikväll.
xoxo









Intervju

Ciao Bloggen!
Min kära kusin, Diana, har också skaffat blogg vilket är mycket trevligt och spännande. Det betyder ju även att det blir en till läsare till min lilla blogg. Diana har varit extra snäll och intervjuade mig för att sedan lägga ut den på sin egen blogg. Intervjuen handlar om mitt bloggande. Om ni är lite nyfikna kan ni ju alltid gå in och titta på vår intervju.
http://svartakajalen.blogg.se/
xoxo



Eclipse

Ciao Bloggen!
Idag när jag tittade på Kendra, ja hon som var en av de tre brudarna i "The girls at the Playboy mansion", på E kanalen så fick jag upp öronen riktigt mycket när det var reklampaus. Då sa dem att det är nu bestämt att Twilight-gänget ska börja filma Eclipse, alltså trean om en månad. Även att den isåfall skulle vara klar och eventuellt ha premiär nästa sommar. Snacka om att man längtar hur mycket som helst nu både till tvåan och till trean. Jag dör!
xoxo





Shopping

Hej Bloggen!
Jag och min lillebror ska snart till min tandläkare för att jag ska plågas där lite. Efter tandläkaren ska vi vidare in till stan, där jag ska gå in på BiokBok. I några dagar nu med många besök på BikBok utan några köp har jag bestämt mig att jag måste bara köpa någonting från den oförglömliga rean. Vad för något vet jag dock inte än. Men jag har hittat ett par fräcka skjorts och typ en halv byxdress som kan vara rätt kul att ha. Skulle vilja ha lite sommartröjor också, plus någon sommarklänning. Får se vad det blir, jag menar jag har ju faktiskt inte alla pengar i hela världen.
xoxo



Late night

Ciao Bloggen!
Sitter nu här, ska snart gå och lägga mig för att läsa "Om jag kunde drömma" som jag fick låna från Maria. Fast jag har ju redan läst den en gång, men det skadar inte att läsa om alla fyra böcker igen. På Hörby marknad har jag också varit idag, precis som alla andra. Jävlar vad trångt det var, och HOT! Det gick knappt att vara i solen, man bara svettades och svettades. Det värsta var ju också att det hjälpte inte att stå i skuggan heller. Inga köp blev det, men man fick se Pontus åka Batman, en karusell som går upp och ner och sedan stannar upp och ner i typ några sekunder. Aldrig i livet att jag hade åkt den, även fast jag brukar tåla karuseller med mycket fart och fläkt. Kristianstaddagarna snart också ju, det är ju imorgon. För första gången ska jag gå på det, så vi får se hur det går. Nej nu ska jag börja att läsa kapitel två i min älskade, eller ja Marias älskade bok.
xoxo

Dålig uppdatering

Hej Bloggen!
Ja jag vet att jag har varit slarvig nu den senaste veckan med att skriva. Men när det är sommarlov plus soligt väder vill man helst, eller iallafall jag, göra något annat än att sitta framför datorn. De senaste dagarna har spenderats med Pontus, fest, sola och olja altanen. I lördags var vi hemma hos Maria för att fira henne, för att hon fyllde 18 nu i tisdags. Massa solande har det också blivit och i måndags började jag med mitt "sommarprojekt" med att olja altanen. Jävligt jobbigt ska ni veta. Nästan värre än att gå till gymmet ju. Snart måse jag gå och göra mig i ordning. Jag och lite folk ska till Hörby-marknad och göra byn osäker. Här kommer lite bilder från Marias 18-års fest.
xoxo













RSS 2.0