Girlicious - Time!

Ciao Bloggen!
Sitter just nu och väntar på mat. Det luktar gott, ska bli spännande att få se vad det blir. Sitter även och väntar på att Evve ska komma hit. Vi ska titta på film, snacka och ja bara umgås som fan! Det var ett bra tag sedan jag och hon gjorde något sådanthär. Kommer ihåg då den sommaren i åttan tror jag det var, eller ja, när vi skulle börja åttan tror jag. Då jag praktiskt sätt bodde hemma hos Evve. Det var att sova hela dagarna sen på kvällen drog man till torget. Ja vilka tider!





Windows Vista

Hej bloggen!
Efter att ha cyklat med min lillebror till biblioteket för att desperat kunna låna "Om jag kunde drömma" som of course inte fanns satte jag mig vid min dator och började fixa en massa låtar som vi ska kunna ha hos Maria på lördag. Helt plötsligt bara ville jag inte ha det utseendet som jag har på min übergamla dator, utan vill ha Windows Vista. Ja vi får hoppas att det funkar, annars vet jag inte rikitgt vad jag gör.
xoxo





Allergi..





N
u de senaste dagarna har jag haft en sådan allergi så det går inte att beskriva. Det kliar och svider i ögonen samtidigt som att näsan bara rinner plus att man nyser stup i kvarten. Hoppas att det inte är lika jobbigt där uppe i stugan sen. Det brukar inte vara det eftersom vi bor precis vid vattnet.. men man vet ju aldrig. Vissa dagar känner man faktiskt av det. Igår kom även betygen hem. Men i rätt många ämnen visste jag redan vad jag skulle få. Men där var några som chockade mig riktigt mycket. Som att jag fick VG i Idrott och hälsa A, VG i samhälle B (tack Jan) och MVG i Kulturhistoria. Mycket roligt när man får se sådana betyg. Sammanlagt tror jag att jag fick, nio G, åtta VG och två MVG. Fast nu är ju alla dessa nitton ämnena räknade från och med ettan.
xoxo

Träning..

Usch, klockan är 10.19, vilket är rätt tidigt för mig att gå upp när det är sommarlov. Gick upp för 40 minuter sedan, för att kunna göra mig i ordning för att cykla, ja ni hörde rätt, cykla in till stan för att komma till gymmet. Dock blåser det som in i, fast jag känner mig lite skyldig nu till kroppen att röra på mig, för att jag inte har gjort någonting på två veckor. så därför har jag bestämt mig för att cykla till gymmet för att möta Maria. Undra hur det kommer att gå? Har typ inte cyklat in till stan på grymt länge, och nu blåser det ju också så att det finns läge att ramla av cykeln. Aja, vi får se om jag kommer hem levande eller inte.
 xoxo





Fotomodell..










Jag och Ida drog ut i naturen igår för att leka fotograf (Ida) och modell (Jag). Det var ett otroligt härligt väder ute, inte ett dugg kallt och vi tog många fina bilder. Det bästa med sommaren är nog vädret, vilket kanonväder det har varit nu de senaste dagarna. Hoppas att det håller i sig nu! Det andra är ju att Morden i Midsomer går på TV varje tisdag vilket resulterar till en massa mys och spänning.

Memories

Sitter hemma hos Ida just nu och tittar igenom Norrlandsbilderna från förra året, tagna av deras systemkamera. Vissa bilder är grymt heta, så jag tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder här på bloggen. Vissa av bilderna på mig, är typ som vimmelbilder tycker jag iallafall haha. Och jag hittade även några bilder på Jakob, kameraskygg som han är. Det är bannemej inte varje dag man får se sådant.





Morfar i sina otroligt snygga simglasögon!





Stugan ifrån Morfars båt





Lugnt vatten





Morfar i båten





Bert och Anitas stuga





Mohaha, Jakob på bild!





Vimmelbild på oss barn!

Summer Dance Music..


Ibland får jag turen att gå snabbt förbi TV:n och slå över till MTV för att se om där spelas någon bra låt. Igår fick jag den turen då det spelades en asgrym låt av David Guetta med Kelly Rowland, med lite Coldplay "clocks" melodi i bakgrunden. Även idag fick jag den turen att snabbt bara gå förbi och slå över kanalen då det spelades en låt som var superhet! Rank 1 heter Dj:n, som jag aldrig har hört talats om, men riktigt duktig är han. Jag tycker att på senaste tiden har MTV och ZTV bara spelat gamla låtar som man redan har lyssnat sönder på och som man tycker är lite tråkiga. Men nu kommer det äntligen lite nya heta låtar! Enjoy the music :)








David Guetta feat Kelly Rowland - When love takes over






Rank 1 - L.E.D. There be light


Sunlight




När man vaknade idag, först vid 06.45, var det grått på himlen, men sedan andra gången jag vaknade runt 11.00 var det sol. Så jag & Martin gick ut för att pressa. Låg först på studsmattan och solade ryggen mm. i ungefär en timme. Sen gick jag och satte mig i en solstol. Jag kan inte bedöma än om jag har blivit brun eller inte. Sådant brukar man inte se förrän senare mot kvällen, iallafall inte på min kropp. Får väl skriva senare ikväll + ta ett foto om jag har blivit brun eller ej. Men jag bjuder på denna bilden iallafall!

Let the sun shine..



Imorgon, eller ja idag blir det ju nu, hoppas jag innerligt att det är sol, så att man kan ligga ute och pressa lite och bli av med vinterhuden. Vill vara neger helt seriöst nu innan vi åker till stugan. Har kollat igenom gamla bilder nu från sommaren 2008, härliga minnen man hade då ja! Bilden är förresten tagen då, hos Natta. Underbart fint väder vi hade då.

Midsommar
















I
år spenderades inte midsommaren uppe i stugan som den har gjort ett antal gånger, utan i Degeberga hemma hos Emmie. Mycket trevligt folk var det, synd bara att det regnade då och då, men men, det är nästan som att på midsommar så ska det vara regn, eftersom det har varit det nu typ i alla år. Förutom i stugan då ja!

Tjäna pengar?!






Jag vet och har märkt att man kan tjäna pengar på sin blogg. Men min fråga är nu, hur fan man gör? Om det är någon som vet så skicka en kommentar. Då blir jag mycket glad :)

Sexy Bikini









                                             


Måste bara köpa denna bikinin på Åhlens. Det är lite 50-tals stuk över den, och jag gillar den. Nästa gång jag ska in till stan, och har lite pengar, blir det in dit, för att köpa den. Hot!

It´s Mine!



 


 

Ibland är det rätt tur att man följer med sin mamma till stan! Ellerhur? Vi gick in på H&M för att titta på slingfärg till min mamma. Hon har nog kommit in i någon period där hon måste färga och slinga sitt hår hela tiden. Väl där, såg jag att de hade rea, och inte rea på vad som helst heller. Utan den übersnygga cha cha klänningen. Den blev min, i mörkblå. Jag är lycklig, eftersom jag har velat ha den i flera månader nu. Att gå från 298:- till 149:-, det är himla underbart!

Twilight Song





Det känns som att jag inte har skrivit om Twilight på länge nu, så nu är det dax igen. Hittade denna videon, där det är folk som rappar, en berömd låt, fast om Twilight, mer specifikt om Edward Cullen. I love it!


Muse Muse Muse Muse Muse Muse Muse Muse Muse Muse Muse




The Resistance + tour dates! Kan det bli så mycket bättre med Muse i höst?
24/10 - Stockholm
26/10 - Köpenhamn
Man kanske skulle slå till?
Vilka är på?!

Muse The Movie




OMG, snacka om att jag vill se den filmen, om den nu finns. Skulle varit intressant att se hur Muse först började sin karriär. Och om man bara tittar på youtube-klippet, ser man ju hur jävla galna dem är! I like it! Kom på en anna sak också, att Matthew Bellamy, alltså sångaren har nog haft alla hårfärger som man kan ha. Blått, rött, svart, blondt, brunt, ja en massa!

För André har tagit studenten.. fy fan vad han är bra!












Vår sommaravslutning, som vanligt, var bäst! Vid ett åkte jag, Sara och Potnus till Wendes för att ta emot André när han sprang ut. Vid fyra började studentfesten hemma hos André, med gratis sprit! Det gillar vi! Vif halv elva åkte vi alla in till stan, nämligen Tivoliparken för att festa där! För André har tagit studenten.. fy fan vad han är bra! Gud vad jag kommer att sakna honom nu när han ska ligga i lumpen.

Resident Evil




J
ust nu sitter jag hemma med historian samtidigt som jag lyssnar på lite soundtrack från Resident Evil och väntar på att Sofie ska komma hit så vi kan göra en historia uppgift. Det finns en låt från Resident Evil, som jag är riktigt sugen på att dansa till. Så den får gå in i min projektarbetessamlingsmusikmapp, och ligga där tills jag ska upp till stugan då jag ska få hjälp av Julia.

Bäst!




Bäst grejer som har hänt idag:


*  "Boolprop" koden funkade på The Sims 3

Fick VG i Engelska

*  Ska jobba på söndag med att plcoka jordgubbar tillsammans med Sara och Sandra

Hjälp?!



N
ästan hela dagen har jag suttit och funderat på vad för låtar jag ska ha till mitt projektarbete. Det är himla svårt, eftersom det inte får vara någon som sjunger i musiken, plus att den ska ha starka och tydliga klanger/slag. Som ni kanske har listat ut så ska jag dansa i mitt projektarbete.

Någon kanske har något förslag om vad för musik jag kan ha. Jag ska göra både en modern dans och en fristående dans. Om ni inte vet vad fristående är kan ni gå in på youtube och skriva fristående. Den typen av musik jag vill ha är olika soundtracks eller bara vanliga låtar utan att någon sjunger på.

Spotify?





J
ag vill hur gärna som helst ha Spotify! Men jag vill inte betala för det. Det finns så att man kan bli inbjuden till Spotify av andra kompisar som har köpt det. Någon som har köpt det och som vill bjuda in mig? (a)

Big Fish




Jag och Maria färgade håret på varandra igår. Dock blev det helt olika resultat. Mitt hår blev askblondt/blondt vilket det skulle bli. Men Marias hår skulle bli väldigt ljusblondt och det blev blond/gul. Antingen var det färgen som var helt bakom flötet, eller så var det jag som är en kass färgare. På kvällen drog vi till kalla Tollarp och tittade på när de festades loss. Men vid elva ville jag & Maria hem och titta på film - vilket vi också gjorde. Nästan hela iallafall. Vi blev supertrötta redan vid tolv, så vi stängde av Big Fish filmen och sov istället.

MTV Movie Awards



Ja då var årets MTV Movie Awards över. Och visst kammade Twilight gänget hem några priser. De var nominerade i hur många kategorier som helst. Här nedanför kan ni läsa vilka kategorier, och vilka som vann.


  • Best Movie (Twilight) - TWILIGHT<3
  • Best Female Performance (Kristen Stewart) - KRISTEN VANN! :D
  • Breakthrough Performance Male (Robert Pattinson, Taylor Lautner) - ROBERT PATTINSON VANN!
  • Best Kiss (Robert Pattinson & Kristen Stewart) - DOM VANN!!!!! :D
  • Best Fight (Cam Gigandet & Robert Pattinson) - DOM VANN!
  • Best Song From a Movie (Paramore- Decode) - Miley Cyrus vann

RSS 2.0