Recension

Bioduken öppnar sig större och en måne syns på duken som sakta men säkert försvinner då New Moon kommer fram. Vi börjar ute på en äng... Edwards och Bellas äng, där Bella stöter på sin farmor. Edward vill att Bellas farmor ska veta om hans existens, och att han är en vampyr. Men det går inte som planerat. Under hela filmen får man se en sårad Bella, en försvunnen Edward som kommer tillbaka i Bellas tankar när hon gör något dumt, och en halvnaken Jacob. Triangeldrama efter triangeldrama sätts igång och filmen som utspelar sig mer och mer i La Push nu i New Moon förflyttar sig i slutet till Italien. Där får vi möta kungligheter, och även Dakota Fanning. Spänningssekund efter spänningssekund uppkommer med jämna mellanrum, och pulsen ligger skyhög. Paniker sätts igång då och då när Bella och Jacob blir allt mer intimare, som följer sedan utav en avslappnande känsla. Musiken på sina ställen var riktigt bra, och speciellt i scenen då vargarna jagar Victoria. Åh Victorias hår, skrikande rött, en härlig färg och härlig inställning hon får i filmen. Även fast jag är besviken på musiken i filmen så ger jag ändå denna filmen:

J J J J J

Anledningen är att det händer mer saker, och mer pulshöjande saker i andra filmen än den första, vilket gör den starkare. Även överraskningar, som tex. i slutet är en utav dem, kommer smygandes då och då. En uppfräschning utav vampyrerna, speciellt "The Cullens" och Victoria, gör dem så att de ser både vackrare och farligare ut. Häftiga kameravinklar och effekter får vi vara med om när vi sitter djupt i biofotöljen. New Moon är sannerligen en film man måste se!




Jacob och Bella, ca från filmens mitt.


Foki's tävling

Mina damer och herrar, jag ska berätta för er att jag är med i den stora bloggerskan Foki's tävling om att vinna en iPhone. Som ni kanske vet så bor Foki i Umeå, vilket är ju min favoritstad där man kan hänga i MVG Gallerian eller varför inte i Up2? Älskar varje sommar när vi är i stugan och vi kör in i Umeå för att köra en heldagsshopping där. Såklart blir det ju alltid en massa trevliga fynd på Gina Tricot. Vänta! Är ni förvånade? Nej, inte jag heller. Men nu vet ni att jag är med i hennes tävling iallafall. Önska mig lycka till.



Något till salladen kanske?

Jag tycker att jag inte har skrivit något om interiör på länge, så jag kände att det var dags nu. Om man ska bjuda hem folk på en middag är det viktigt att allt ser fint ut ellerhur? Det är inte bara tallrikarna eller glasen som ska vara fina, utan jag tycker att hela paketet ska vara ett stort MVG. Jag hittade dessa salladsbestick som jag tyckte var lite smått fräsiga. Som ni ser på bilden att om man tar ihop besticken så ser de ut som en kanin. Söta ellerhur?



Paradise Hotel

Om ca 15 minuter drar den nya säsongen av Paradise Hotel igång. Klart att jag ska titta när en tjej som har gått i samma klass som en är med i programmet. Vad jag har hört och förstått ska det ha varit en massa skandaler i programmet med Jackie, som är namnet på bruden som gick i vår klass i ettan. Det är väl upp till bevis antar jag. Vilka mer ska titta?



Planer i kaos...

Idag fick jag reda på att Hanna inte kunde hålla vår 18-års fest med mig. Detta betyder att jag står själv med mina rangliga ben över en lokal som kostar 500kr där man sedan får tillbaka 150kr om man städar den. Detta betyder att ansvaret för min del ligger skyhögt och att jag har en del saker att planera om. Tur har man med att man har underbara vänner som ställer upp till max med ansva, ljud och ljus och annat smått och gott. Just nu ser "The Staff" ut såhär:

Festvärdinna: Jealicious
Vide Festvärd/värdinnor, preliminärt: André, Diana & Maria
Ljud&Ljus: Pontus
DJ: Pontus
Guards: Sofie S, Evelina, Maria & Sara
Cleaning: Jealicious & ... ?

Tack till er som ställer upp för att hjälpa mig igenom min 18-års dag. Några frivilliga som hjälper mig även att hålla rent i lokalen så att jag, som antagligen ensam måste städa?



2012...

... är den nya spännande höst/vinter filmen som går på biograferna. Om man tittar på trailern så får man ett sådant sug på att man absolut vill titta på filmen. Vad tycker ni? Är detta en spännande film för hösten/vintern?


OMG, Killen från Ullared

Haha, asså denna killen var med i Ullaredsprogrammet i måndags, och visst var han härlig, men ja fjollig... men det är helt okej att vara det. Jag dömer inte! Hittade dock denna musikvideo där han sjunger, och ja det är bara att njuta ni som är för bögar. Visst är han för härlig ni som såg Ullared i måndags? Bara för att han är det, bestämmer jag mig för att lägga upp ett klipp på honom från Ullaredsprogrammet.


Midnattsvisning av New Moon

Bion i stan bara ljuger fram och tillbaka, och även fast jag var där i tisdags och frågade om de skulle ha en midnattsvisning sa de nej. Men det skulle dem, och nu har jag skaffat fram tre biljetter klockan 23.59, dock i salong två, men skitsamma.. filmerna kommer att visas samtidigt ändå, och jag är superduperlycklig! Nu kan jag vara lugn, eftersom jag har jagat biljetter till midnattsvisningen ungefär i 24 timmar. Bara för att jag är så himla lycklig, lägger jag upp denna bilden som är hur het som helst. Btw, glöm inte att kika in på: http://thesagaoftwilight.blogg.se



Halleluljah

Jag har äntligen beställt biljetter till New Moon premiären. Det första jag gjorde när jag gick upp var att gå in på sf för att se om de hade börjat sälja biljetterna. Men det hade de icke, så efter att jag hade ätit frukost, då jävlar kunde man boka. Det blev rad 8 precis i mitten, kan det bli bättre eller? Nu kommer jag att längta mer och mer efter den himmelska premiären.



Det slutar aldrig... men kul är det

Här kommer ännu ett klipp som är en parodi över Hollywoodfruarna. Dock tycker jag inte att detta klippet är lika roligt som de andra två, men vadfan, man kan väl lägga upp det ändå! Vad tycker ni? Håller den samma höjd som de två föregående som jag även har lagt upp på bloggen, eller är denna urtrist?


Voddler

Vet ni vad Voddler är? Jag fick reda på vad det var för något innan idag, och jag hade aldrig hört talas om det förr. Voddler är som spotify, fast istället för att lyssna musik, kan man titta på film. Hur smart är inte det egentligen? Man kanske skulle införskaffa sig detta voddler, och spotify också för den delen. Vill ni också ha voddler? Då får ni hitta någon som skickar ut invites, för det fungerar likadant som det gör med spotify. Förresten, det är ingen som vet någon som har spotifyinvites?



Festfavoriter

Sitter inne på GinaTricots hemsida och tittar på festklänningar och tunikor. Hur kan det komma sig att Gina alltid har det man faller för? Det är en mystiskt fråga som jag tror att ingen kan svara på, eller om någon kan det så svara gärna då. Iallfall är detta mina höst och vinterfavoriter, och jag kan nog säga med ett gott samvete att det blir nog en nyårsklänning från Gina i år.


RSS 2.0