Sims, House Makeover

Tog ett tråkigt hus från staden Twinbrook (ni som också är trogna Sims fans vet vilken stad jag menar) och gjorde det till ett fräscht och mysigt nytt ställe. Allt är inte helt hundra procent färdigt. Det som saknas är lite mer dekoration så som tavlor och så vidare.

Före:







Efter:























Sims

Har suttit i flera dagar med Sims för olika anledningar. Nu när baby är i Bosnien så har jag ju hur mycket fritid som helst. Till en början förökte jag installera skiten igen efter att det kraschat. Bara det tog en lååång tid och en hel del svordomar kom även fram då ingenting ville fungera. När väl allt ville som jag ville var det bara att ladda ner simmar, hus, möbler, kläder, hår och en massa massa mer som jag hade hade innan kraschen. Nu äntligen efter att ha suttit i snart två veckor är jag relativt nöjd. Nu väntar jag bara på att baby ska komma hem och att vi ska få tid till att bygga upp vårt hus igen som vi började med innan.

Sweet Baby Jesus..

.. så längesedan det var jag skrev något på bloggen. Men tänkte bli lite mer flitig nu. Har suttit med min blogdesign lite idag så den kommer att ändras. Vad har hänt sen sist jag skrev? Jo, en roadtrip till ett kallt Sikeå i Norrland med fin pojkvän och vänner har vi hunnit med. Dansföreställning, äntligen! Även fast det är tråkigt att det är slut så är det ändå liite skönt. Fest, lite festande har jag hunnit med också, men till sist även en hel del jobb. Sen dansen slutade så har jag kunnat hitta mer tid till att jobba. Detta var ett snabbt litet inlägg, flera kommer snart!

RSS 2.0