Koreograf jobb

Sitter på Rickarums Bya Teater och lyssnar och spånar på koreografi till sommarkonserten som ska hållas nu i augusti. Jag har inte tidgare varit med i teatern utan detta är första året, och direkt får man stort ansvar genom att hålla i koreograferandet av danser samt att lära ut till dansarna. Men för min del är det hur kul som helst!

Shoes

Varför älskar man skor? Jag gör iallafall. Kan inte få nog av dem. Mitt motto är att man kan aldrig få för många par skor. Det är alltid ett par skor som kan användas för olika tillfällen och färger. Dessa skorna föll jag för pladask! 400 kronor är ju inte så mycket egentligen, men när man inte har pengar så känns det som en miljon. Förhoppningsvis är skorna kvar om några månader, för då får jag ju pengar regelbundet från csn eftersom jagkom in på förskolelärarutbildningen (yes).

Boots


Nytt och fräscht

Hej allihopa!
Som ni kan se så har jag gjort en ny header som jag är mycket nöjd med. Jag brukar alltid ha så svårt att komma på några fina grejor att ha i mina headers och därmed blir arg och skiter i det. Men nu så är jag nöjd. Hela bloggen är inte klar ännu. Det ser helt kaos ut om man klickar in på arkivet eller något speciellt inlägg, men det ska fixas så fort jag har tid.

RSS 2.0