The Three Musketeers Trailer

Åh vad jag längtar efter denna film! Inte bara för att Logan Lerman (Percy Jackson) är med, inte för att han är så speciellt het i filmen, men i verkligheten och så klart i Percy Jackson, utan för att där är många kändisar i filmen och det verkar vara härliga stunts och coola tricks. Mm, så är det.


 


My Cup of Tea

This is what i´m talking about. Om man ändå hade en pojkvän eller tillräckligt med pengar, samt ett jobb så hade jag inte tvekat en sekund att flytta in i denna 4:a. Inredningen, väggarna, golvet, ja allt är helt i min stil!


Klicka in på länken och se på värsta drömlägenheten.


Länk!

En diet

Sedan operationen så har jag gått på min livs första diet. Jag kallar den för "inte tugga-dieten". Dieten går ut på att man inte får tugga, utan bara äta soppor, puréliknande mat eller mosad mat. Dieten fungerar! På mindre än 4 veckor hade jag gått ner 5-7 kilo och tappat ungefär 8-10 cm i midjan.

Haha, nu låter jag som ett dietfreak. Men det jag har skrivit däruppe är sant. Jag själv valde ju dock inte att börja gå på en diet, utan jag var tvungen efter operationen. När man blir tvingad efter en sådan sak som en operation så går man verkligen all in och lyder.

Även fast jag har gått ner i vikt, så kommer jag ju antagligen gå upp nästan alla igen, men jag ska försöka att inte göra det, utan bli lite mer häslosam. Dessa fem veckor har varit tuffa! Att se på när andra har suttit och ätit pizza, eller grillat eller överhuvudtaget mat, medan man själv sitter där med mosad potatis ihoprört med någon sås eller en fesig bakad potatis med lite smör och sås.

Jag tror inte på dieter, och inte heller denna "diet", även fast den fungerar nu, så när jag väl börjar att äta igen kommer jag ju få i mig mer energi och kalorier. Ät rätt/bra kombinerat med träning är det som hjälper!

Summer dress

Igår var jag och familjen på Nova Lund för att köpa finare kläder åt mor och far som ska på 50 års fest nu i helgen. Jag visste att jag inte skulle hitta något, men hittade faktiskt en sjukt snygg och söt klänning som passar superbra till sommaren när den bruna huden möter de virkade detaljerna i ryggen.




Peace & Love

Idag fick jag ett förfrågande av Julia min stuggranne om jag eventuellt ville följa med till Peace & Love med hennes kompisar. Först tänkte jag, njae usch.. jag hatar ju att ligga i tält och folk är fulla överallt och det är snuskigt vart man än går, och så ska man vara där i 5 dagar.

Men sedan när jag såg vilka artister som ska dit så kände jag, nej jag måste dit. 30 Seconds to Mars, Mando Diao, Kings of Leon och The Ark är bara några som ska dit. Förr när man har tittat på vilka artister som ska till de olika festivalerna så har det varit typ två stycken som man kanske har velat se. Nu så är det typ 8-10 stycken man vill se. Det som är synd är ju att det är i Borlänge.. i Dalarna där jag förövrigt har varit en gång och tävlat.

Det andra som är synd är att jag antagligen inte kommer att hinna ta mig upp till stugan innan vi ska till Borlänge vilket kanske är bra för annars blir det först 125 mils bilfärd och sedan några dagar senare blir det ytterligare 70 mil och efter det 70 mil igen. Njae, det är inte så lockande. Det hade kunnat gå att ta tåg till Borlänge, men helst inte själv. Usch, tänk att försöka hitta överallt helt själv. Nix!

Så jag skulle bara höra.. det är inte någon som är sugen på att hänga med till Peace & Love? :)



Mr Jackson

Har börjat följa en ny serie, Fringe, som är jäkligt bra. Om man gillar CSI så ska man definitivt börja följa den här serien. Skulle för övrigt berätta hur jävla snygg Peter Bishop är som har en utav huvudrollerna i serien. Skådespelaren heter Joshua Jackson, och jag dreglar över honom dagligen när jag ser Fringe.





Schnyggis!

RSS 2.0