Shoes

Det blir aldrig tråkigt att köpa nya skor, förutom att ibland svider det i plånboken. Många säger att det räcker att ha tre par skor som man använder... skitsnack! Man kan aldrig ha för mycket skor, så det så. I lördags köpte jag ett par ballerina och ett par sandaler, men behöver ett par tygskor eller liknande till vardagen då man inte orkar med sina converse. Har hittat dessa supersnygga skorna på H&M. Fransar + Mocka = Sant!



Mysterious Music

Sitter och letar som en galning på Youtube och Spotify efter bra låtar att dansa till. Temat av låtarna är ju att det ska vara lite mystiskt sådär, men samtidigt ska man ändå kunna dansa till det. Har hittat två låtar som jag köttar sönder nu verkligen.. lyssnar på dem flera gånger om dagen och sedan varje dag.








Save the World Tonight

Hur ofta ser man en musikvideo där hundarna är hjältar? Typ aldrig. Men Swedish House Maffia har iallafall tänkt på det när de gjorde musikvideon till deras nya låt Save the World Tonight. Så jäkligt söta hundar.



 


Season of The Witch

En ny film som kommer du detta året är Season of The Witch som jag tycker verkar vara spännande och bra. Men sen vet man aldrig om det blir en flopp.. till exempel som I Am Number Four som jag tyckte verkade vara bra när jag såg trailern men fick dålig kritik av typ alla tidningar.
Men Nicholas Cage brukar medverka i otroligt bra filmer, så vi kan hoppas att denna film håller måttet.


 


RSS 2.0