University

Sån nörd som jag är så var det självklart att jag köpte Sims 3 Universitetsliv samma dag som det släpptes. Mohaha. Jag brukar ju dock inte göra det, men jag kände att jag hade lite pengar "över" och att jag kunde unna mig spelet denna månaden.
 
Hittills (konstig stavning, det ser så fel ut) har jag skapat min sim som ska bli toppbloggerska. Så just nu går hon på sina lektioner och är väldigt överambitiös och pluggar för fulla muggar. Ja, spelet är faktiskt roligt.. så som det ser ut nu. Min Sims-period har äntligen kommit tillbaka.
 
 

Love in eternity

Ärlighet varar alltid längst. Det uttrycket har man hört några gånger och stämmer också alltid om man ska tänka så långt som möjligt. Det finns inget finare än kärlek och framför allt äkta kärlek. Jag hoppas att alla därute någon gång kommer att uppleva äkta kärlek. Jag kan bara tänka tillbaka i historien till andra världskriget för att ta ett exempel om hur jobbigt det måste vara att leva i konstant oro för sig själv och sina älskade. Man tvingas vara ifrån dem utan att veta om de lever eller är döda.
 
Jag hittade iallafall två fina bilder som speglar döden. Ämnet döden är och brukar vara ett tufft ämne att dra upp. Nästan lite tabu-belagt. Men allt om döden är heller inte negativt om man tänker antingen fantasifullt eller för den egens bästa. Det är inte rätt att låta en annan individ lida och heller inte personerna omkring personen. Men det är heller inte fel att fantisera om hur livet kommer se ut när man lämnar sin kropp. Så för att knyta ihop säcken så försvinner inte kärleken om man inte vill det. Många säger innan de lämnar jorden att de ska upp till sin man, syster, bror och så vidare. Kärleken är konstant och evig.
 
 
 
 

RSS 2.0