Hur man gör ambrosian

I Sims 3 kan simmarna lära sig nya matlagningsrecept. Det svåraste receptet är ambrosian och kostar 12 000 simdaler. Ambrosian gör att man föryngrar simmarna så om en sim till exempel har två dagar kvar till att åldras och äter av ambrosian så föryngras simmen till att ha 26 dagar kvar till att åldras. Så hur gör man för att göra en ambrosia.

1. Först måste simmen ha tillräckligt med livsönskningspoäng för att kunna köpa samlarassistenten. Tror att den "kostar" 50 000 poäng.

2. Ut och leta frön, och leta då efter unika frön. Odlar fröna och då måste du ha full nivå på trädgårdsmästeri.
Förhoppningsvis så får du när du odlat klart livsplantan som är en av huvudingredienserna.

3. Nu ska du ut och fiska, och då ska du fiska på kyrkogården på natten. Du ska där fiska upp dödsfisken. Vet inte riktigt var exakt det finns sjöar vid kyrkogårdarna vid de olika världarna, men på The Sims 3.com kan man ladda ner en värld som heter Riverview och då är det floden bakom kyrkogården som du ska fiska i. Där ska det finnas en brun fläck i vattnet. Prova att ha en skalare (fisksort) som bete.

4. Nu när du har livsplantan och dödsfisken ska du träna upp din sims matlagningskunskaper till 10. Efter det köpa receptet som finns i bokhandeln.

5. Nu ska det förhoppningsvis fungera, har inte provat själv men håller på att träna upp simmarnas färdigheter till att kunna göra receptet. Lycka till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0