Come on Sverige

Alltså Sverige... jag blir bara så besviken när man ska titta på melodifestivalen. Tycker alltid att det är sådana knäppa låtar som är med som inte Europa överhuvudtaget är intresserade av. Nej, schlager går inte hem i Europa längre, sorry to say it but it´s the truth.
 
Om man bara ska titta på årets melodifestival, eller ja rättare sagt kvällens festival är i prinip nästan alla låtar kopior av andra eurovision låtar eller kända låtar. Ett exempel, hon där Lucia.. japp en kopia av Adele's Rolling in the deep.. det var helt omöjligt att missa. Sedan har vi Behrang.. nästintill en kopia av Frankrikes låt från 2010 om man räknar bort rappandet som finns med i låten.
 
Kan inte Sverige få ett wake up call att sluta härma tidigare artister som lyckats bra i Eurovision eller ta kända låtar och bara mixa om lite i tonerna. Kan inte Sverige vara lite kreativa som förra året med Loreens låt. Bra där! Blir så trött att det ännu en gång i år har varit en Eric Saade kopia på den svenska scenen. Jag tror Europa har kommit över Saade-tiden!

Kommentarer
Postat av: Diddi

Jag känner väl mest agg mot bidrag nummer ett, även om vi har yttrandefrihet i Sverige, så är det rätt överdrivet (på fel sätt) att ha ett kors på trosorna, framför skrevet. Kändes som att religionen blev till åtlöje, och låten var inte ens bra. Sen har du absolut rätt i att många låtar var rena plagiaten, nästan.

Svar: Japp, det var ju väldigt overkill ja.. sen mimade hon bara.. plus att hon sjöng ju typ 2 ord under hela låten medan Alexander Bard låtsasspelade väldigt överdrivet på sin plastgitarr samt att Jean Paul gjorde Gud vet vad på golvet. Man kan ju inte klä sig så som han.. Jesus Lord?!
Jealicious

2013-02-24 @ 19:20:00
URL: http://innanforpannbenettantd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0