Fullspäckat

 
 
Ja så här kan de se ut när man sitter i skolan på ett seminarium. Skriva, skriva och åter igen skriva. Dock blev det inte så mycket skrivande på just det här seminariet, men på vissa seminarier eller föreläsningar kan man nästan anteckna 5-6 sidor.
 
Just nu har vi väldigt mycket i skolan.. och vi ska inte ens snacka om vecka 11 då vi går varje dag mellan 9-4 typ, fullproppat med seminarier och föreläsningar. En dag den veckan har vi till och med två föreläsningar, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Man kan ju hoppas att dem är intressanta.
 
För övrigt har till och med klassen gått emot lärarna lite om att vi har alldeles för mycket att läsa. Vi läser två moment parallellt och varje lärare ger en läshänvisningar till varje seminarium. Ibland kan det handla om "endast" 2-3 kapitel. Men då ska ni också veta att ett kapitel ligger på oftast 40-50 sidor. Så slutligen vill lärarna att vi i princip ska läsa typ 200 sidor i veckan till deras seminarier i våra 1000 böcker. Inte riktigt, men vi har iallafall minst 8 böcker, sen två avhandlingar på minst 200 sidor som ligger på nätet. Ja, det är väl bara att bita ihop och längta till efter praktiken vilket blir i slutet på April i början på Maj då vi från den månaden till i Juni går sammanlagt 10 dagar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0